Вхід | Реєстрація

«Ви не потрібні нікому, крім мене»

«Ви не потрібні нікому, крім мене»

Громадський активіст пропонує кобелячанам збиратись щонеділі біля пам’ятника Шевченку і обговорювати наболілі проблеми.

На мобільний автора статті зателефонував Микола Теренін і розповів, що кобелячан турбує криміногенна ситуація в місті та робота місцевих органів влади.

— У людей скоро увірветься терпець. Треба збиратись і обговорити, як жити далі. Ми збираємось об 11‑ій біля пам’ятника Кобзаря. Підходьте, буде цікаво.

Приходимо в зазначений час. Площа поряд із пам’ятником Шевченка, по якій одиноко ходить Микола Теренін і в гучномовець закликає перехожих до діалогу.

На його заклики збираються житель Ліщинівського будинку-інтернату та дві жінки пенсійного віку. Згодом підходить ще одна пані.

Теренін розпочинає конструктивну бесіда з приводу опалювального сезону. В умі вираховує, що присутні не зможуть навіть із субсидією платити за газ. Відразу пропонує свій варіант вирішення болючої проблеми:

— Міським керівникам треба було не на річках лежати влітку і дерева на право й на ліво роздавати, а заготовити на зиму дрова. Також установити в міській раді котел і організувати там пункт обігріву. Людям, які приходитимуть грітися, роздавати гарячий суп.

На думку громадського активіста, ці заходи допоможуть людям пенсійного віку успішно перезимувати.

Крім того, Теренін «привселюдно» пообіцяв захистити всіх пенсіонерів:

— Ви не потрібні нікому, крім мене. Можливо, ваші діти раді вас уже додушити.

При цьому активіст визнає, що йому соромно за свої статки, оскільки живе, як кіт у маслі.

Також присутні підняли питання нецільового використання службового автомобіля і пустуючої будівлі в парку Перемоги. Микола Теренін акцентував увагу присутніх на тому, що кафе «Молодіжне» пропонували придбати дніпропетровські інвестори. При цьому обіцяли вкласти в благоустрій парку 17 мільйонів гривень. Та не змогли знайти спільної мови з міською владою.

Поговоривши півгодини, Микола Теренін закликав кобелячан збиратися щонеділі об 11‑ій годині біля пам’ятника Шевченка, щоб обговорювати проблеми громадськості.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 жовтня 2015, 12:14 | Кобеляки | Політика


1. голос кобелячанина / 4 жовтня 2015, 12:52
клоун!
2. Петлюрівець / 4 жовтня 2015, 15:18
Ви нікому не потрібні крім мене, так казав пенсіонерам Леонід Черновецький на виборах голови місьради м. Києва та роздавав гречку... і виграв вибори !
3. Проходив мимо / 5 жовтня 2015, 13:25
Колька, жжот!!! Виявляється до Києва 600 кілометрів. Ві же нібито вчитель географії за освітою. А на місці дітей тої бабусі я йому пику натовк. Або в суд подав і гроші збив. Хоча збити гроші із Тереніна, то була б сенсація. Каже, що як кіт у маслі, а в декларації написав, що безробітний і нічого не має.
О він ще й проект на магазин у парку зробив.
4. опариш / 24 жовтня 2015, 21:21
ха-ха-ха
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації