Вхід | Реєстрація

Вранці спалили автомобіль журналіста Громадське.Полтава

Вранці спалили автомобіль журналіста Громадське.Полтава

Займання сталося приблизно о 05:15, 20 жовтня. Автомобіль ВАЗ-2105 знаходився поруч з домом, де проживає журналіст ГромадськогоТБ.Полтава Анатолій Мележик. На місце події уже за кілька хвилин прибули пожежники та представники міліції.

Що стало причиною займання автівки – встановить експертиза.  Як зараз виглядає машина, можна побачити на фото.

Сам власник авто вважає, що пожежа пов’язана із його професійною діяльністю, адже на початку місяця машину вже зламували, а ще раніше на пошту Полтавського Громадського Телебачення приходив лист з погрозами. Слід зазначити, що на задньому склі автомобіля є наклейка з логотипом Громадського Тб.

Цікаво, що автомобіль був зламаний 3 жовтня, на наступний день після виходу сюжету  «Прибічники Матковського «не бачать», як він роздає аптечки». Ще раніше, 30 вересня, Полтавське Громадське Тб виклало сюжет «Цукор vs. Аптечки: чим «купують» виборців Полтави», який викликав чималий резонанс серед глядачів Громадського.


Автор: «Громадське.TV Полтава»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 жовтня 2015, 11:04 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації