Вхід | Реєстрація

Затримали підозрюваного у розбої

Затримали підозрюваного у розбої

Кобеляцькі правоохоронці розкрили зухвалий злочин, скоєний у райцентрі 2 вересня поточного року. Про це редакцію повідомив Володимир Федан, начальник Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ.

Під час своєрідної прес-конференції начальник міліції розповів, що за підозрою у розбійному нападі затриманий житель Черкаської області. 2 вересня 2015 року цей раніше судимий чоловік зайшов до приватного домоволодіння, що у Кобеляках на вулиці Червоноармійській. Він напав на власницю будинку, застосувавши силу, зв’язав її і почав вимагати гроші. Забравши певну суму, що була в жінки, зловмисник утік. Його пошуки розпочалися в той же день. Але затримали нападника майже через півтора місяці в іншому районі Полтавської області. Зараз суд уже прийняв рішення про його арешт. Вилучені речові докази, що підтверджують причетність черкащанина до злочину. Наразі тривають слідчі дії, направлені на те, щоб встановити спільників підозрюваного у розбійному нападі.

Відповів Володимир Федан і на запитання, пов’язане із розслідуванням вбивства, скоєного в Кобеляках 23 вересня. Тоді в своєму будинку була зарізана молода жінка. Останнім часом по Кобеляках почали поширюватися чутки щодо причетності до вбивства якогось вельми впливового громадянина. Із цього приводу Володимир Федан сказав:

— Уперше від вас чую про таке. Мені навіть важко коментувати подібну нісенітницю. Можу лише сказати, що ні посада, ні гроші, ні якісь зв’язки не допоможуть вбивці уникнути покарання, коли ми його знайдемо. Хоча в колі підозрюваних поки що немає ні багатіїв, ні чиновників. Робота з установлення особи вбивці не припиняється. Ми опрацьовуємо кілька версій. Опитані десятки громадян, деякі з них по кілька разів. Знаю, що дехто вже навіть почав ображатися через прискіпливу увагу з боку міліції. А людям, які люблять обговорювати чутки, пропоную направити свою енергію у більш конструктивне русло, надавши міліції достовірну інформацію, що допоможе розкрити вбивство. Ще раз нагадую, що за дієву допомогу в розкритті цього зухвалого і цинічного злочину можна отримати винагороду.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 жовтня 2015, 12:22 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації