Вхід | Реєстрація

Під час гасіння пожежі в житловому будинку вогнеборці виявили тіло жінки

Під час гасіння пожежі в житловому будинку вогнеборці виявили тіло жінки

21 жовтня о 8:03 на пульт зв’язку 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини Кобеляк  надійшла інформація від громадянина про те, що в господарстві, яке належить 83-річній жінці, виникла пожежа житлового будинку. Отримавши сигнал, рятувальники відразу виїхали на місце події.

Оперативно прибувши за вказаною адресою, вогнеборці приступили до розвідки та гасіння пожежі. Рятувальники локалізували пожежу о 09:30, ліквідували о 10:30.
Внаслідок пожежі вогнем було знищено покрівлю шиферну по дерев’яній обрешітці на площі 30 квадратним метрів, речі домашнього вжитку, пошкоджено перекриття на площі 20 квадратних метрів, диван, стіл, стільці, двері та вікна.
Завдяки злагодженим діям, вогнеборці запобігли розповсюдженню вогню на поруч розташований житловий будинок. Під час гасіння пожежі бійці ДСНС виявили тіло без ознак життя господарки.

Перевірку за фактом пожежі проводять слідчі органи УМВС у Полтавській області.

 


Автор: ГУДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 жовтня 2015, 12:02 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації