Вхід | Реєстрація

Копельця та Ісипа розділили 27 голосів

Копельця та Ісипа розділили 27 голосів

У вівторок по обіді редакція отримала більш детальну інформацію щодо результатів виборів. ЇЇ надала міська виборча комісія.

Згідно із отриманими даними явка виборців у Кобеляках становила 45,9 відсотків. Свої голоси за кандидатів на посаду міського голови віддали 4130 виборці.

Як і очікувалось явними фаворитами виборчих перегонів виявились діючий міський голова Олександр Ісип та колишній голова Кобеляцької райдержадміністрації Олександр Копелець. Їх розділили лише 27 голосів. За Копельця проголосували 1179 кобелячан. В процентному відношенні це склало 28,5. За Ісипа голоси  віддали 1152 жителя райцентру або 27,8 відсотків тих, хто взяв участь у голосуванні.

Третьою «фінішувала» Вікторія Шкарбан – 465 бюлетенів «за». Далі розташувались Василь Мирошнеченко – 367, Роман Матюхов – 281, Артем Письмак – 200, Роман Василенко – 179, Олександр Брейко – 152, Людмила Пряхіна – 88, Микола Теренін – 67.

Найбільше мандатів у міській раді нового скликання традиційно отримала «Батьківщина». Хоча підтримка партії «сердечних» у Кобеляках зменшилась та все ж вони «провели» в раду 5 депутатів. На другому місті «Рідне місто» - 4 мандати. «Наш край», УКРОП, «Солідарність» матимуть по три депутати. По два буде у Аграрної та Радикальної партій, «Відродження» та Партії простих людей Сергія Капліна.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 жовтня 2015, 20:49 | Кобеляки | Політика


1. Обломов / 28 жовтня 2015, 07:51
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Таке Сан Санич меле. Не вистачає спеціалістів, та їх валом і без роботи. Треба ворів із водоканалу і сервісної розігнати. На Дяченка купа криміналу, якщо Санич стане покривати то хер йому ціна.
2. traktorist / 29 жовтня 2015, 10:42
30.шофер
«Ви - 10 років не були у політиці, і з першого маху досягли аж ось такого рзультату!!!»

Ще не вистачає-"який ви,таки,молодець".
30.шофер
« не помітити "театральної вистави" між питаннями та відповідями.»

С.ка,Станіславський би застрелився,їй-богу.
3. Миролюб / 29 жовтня 2015, 11:07
31.traktorist
«Ще не вистачає-"який ви,таки,молодець".»

Чудна у вас логіка, якщо ви знаєте, що воно таке. Дводячи тут нікчемність Копельця, ви тим самим ще більше доводите нікчемність Ісипа тому, що якщо народ таки проголосував за нікчемного кандидата, то це лишній раз доводить те, що Ісип таки остоп.дів усім.
4. traktorist / 29 жовтня 2015, 11:36
32.Миролюб
«Дводячи тут нікчемність Копельця, ви тим самим ще більше доводите нікчемність Ісипа »

Я нікому нічого не хочу доводити,просто констатую очевидний ВСИМ факт,що обидва кандати-нікчеми.І доказ цьому-одинакова кількість голосів(20-це не суттєво).Одинаково хороші-абсурд,скаже кожен адекватний кобелячанин(якщо він,звичайно, не "шкурно"був зацікавлений в тому чи іншому потенційному мерові ).Висновок-обоє нікчеми.
5. Валентина / 29 жовтня 2015, 13:11
Чому ніхто не говоре , що обидва набрали чуть більше , ніж 1000 голорсів , а скільки населення в місті , чи воно вже правда село забите?Чому ніхто не говоре про те , що ця влада на зовсім позбавила громадян права обирати і бути обраним.Ви зараз голосували , самі не знаєте за кого.А те , хто з цих двох більший крадій - не важливо.
6. Самотерапевт / 29 жовтня 2015, 14:34
А чому не балотувався у мери Срібний Ю.Ф.?
7. Тамара / 29 жовтня 2015, 15:26
Срібний маловідома людина в Кобеляках. Він відчув що не виберуть та й не потягне. А виконувати роль буфера не побажав, тому що був Атрем Письмак, Микола Теренін, Людка Пряхіна.
8. Людмила Пряхіна / 29 жовтня 2015, 16:19
38.Тамара
«був Атрем Письмак, Микола Теренін, Людка Пряхіна.»

Шановні кобелячани! Я щиро дякую всім, хто підтримав мою кандидатуру на вибрах. Бажаю всім успіху і здоров"я.
9. Масон Вазон / 29 жовтня 2015, 18:38
Валєра, він же Миролюб, він же Махтей, він же м.у.д.а.к. Ти мало того, що кобнутий на всю голову ти ще й талмудист типовий, котрий ніколи не відповідає на прямі запитання. Що, до речі, підтверджує, що ти, як і твої придуркуваті кумири-єфімови-зазнобіни та інші предіктори недороблені є класичними масонами. Із ложі лузерів, тобто невдах.
Що ти тут народу про Ісакова чешеш! Так доказуй, млять, до кінця. розкажи про те, що дід при клятому тобою Ісипові отримав квартирі і спокійно в ній помер. Чи я брешу? Га млять, Валєра -м.у.д.а.к.?
Ти там щось про інших людей згадуєш. Так відповідай прямо с.у.к.а. Хто як не Копелець підставив колишнього начальника сільгоспуправління Василенка, після чого той "сів", втратив здоров’я і помер? Чи такого не було? Чого мовчиш, ти правдолюб сраний?
10. Масон Вазон / 29 жовтня 2015, 19:18
Валєра, ти , млять, знову не відповідаєш прямо. Хто на Ісипа надавив, ти чи що7 Хто діду квартиру шукав і тендер проводив? Ти, млять, чи Ісип з Галушком? Відповідь, думаю всім зрозуміла. Ти чого на сина Василенка стрілки переводиш , млять ти така. Ти мене питаєш чого мовчав? А хто Валєра запитанням на запитання відповідає?
І наостанок для нормальних людей, не для кобнутого Валєри.
Ходив під час агітації по вулицях Кобеляк чоловік на імя Федір Фостенко. Він в Ліщинівському інтернаті живе. І мені доводилось із Федором говорити. Так він на голову вищий від о таких ось кобнутих Валєр. А знаєш чому Валєра? та тому що Федір, по-перше діє, а не так як кобнуті гавкає в інтернеті. А, по-друге, і це головне, Федір любить людей, а ти сцуко Валєра тільки ненавидіти вмієш. А, ні, забув, ще вмієш триндіти про геополітику бабкам-пенсіонеркам у себе в дворі.
11. Свідома / 29 жовтня 2015, 21:00
Що хотілося б добавити ? Як говорила Раневська : " Є люди , в яких живе Бог. Є люди в яких живе чорт . А є люди , в яких живуть одні глисти ! " От такі і несуть весь цей негатив . Головне , Михайловичу , не сприймайте його близько до серця , бо поки ви його приймите - він належить тому , хто його приніс ! І ще запам"ятайте одну важливу річ : Ви заслужили велику любов і повагу жителів , і завжди та скрізь мажете спокійно ходити з високо піднятою головою !!!
12. подорожній / 29 жовтня 2015, 22:44
Хлопці досить дискутувати.Дійсно треба негайно міняти законодавство.Бо в нинішній ситуації обрати дійсно народного мера неможливо.Сталось те що сталось.Дамо шанс Сан Саничу кандидату наук в сфері державного управління , заслуженому працівнику сільського господарства, який не завжди справно платив податки, його підприємство часто мало заборгованість по заробітній платі, .Але незважаючи на це наше місто торгашів та пенсіонерів.Напевне народ заслуговує на своїх лідерів.Тому вперед браття через Копильця до регіоналів, а потім і до комуністів.Чесні і порядні люди сьогодні не в моді.Згадаймо, як Копелець допоміг армії. Звертаюсь до молоді.Це ви організували революцію гідності, ви боронили нас на сході.Тому чому ж ви не ходите на вибори і не хочете змінювати країну.Я вірю , що все зміниться.Ви кращі за ту вату, яку обрали і тому контролюйте кожен крок цього державного діяча.
13. Алла / 30 жовтня 2015, 20:21
Обгадили як завжди усіх
14. Тамара / 4 листопада 2015, 09:42
Льонько а та книжка називається Буквар.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації