Вхід | Реєстрація

У Кременчуці в результаті ДТП загинув пенсіонер

У Кременчуці в результаті ДТП загинув пенсіонер

Подія трапилася 2 листопада близько 17-ї години 20 хвилин на нерегульованому пішохідному переході по проспекту 50 років Жовтня міста Кременчук.

За попередньою інформацією, 74-річний пенсіонер переходив проїжджу частину по пішохідному переходу та був смертельно травмований автомобілем «Рено» під керуванням 50-річного кременчужанина.

За фактом пригоди розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Слідчі встановлюють свідків та очевидців події.

За пасажирським мікроавтобусом, котрий збив пенсіонера, їхав кременчужанин на Hyundai Accent. Він наздогнав підозрюваного, змусив зупинитися і передав співробітникам ДАІ.

За словами водія Hyundai, він наздогнав мікроавтобус і заблокував спереду. Ще один водій "підпер" бус ззаду.

— Я йому кажу - ти збив людину, куди тікаєш? А він мені - я нікого не збивав. Кажу, у мене відеореєстратор - там все видно. Можеш їхати. Але тебе ж знайдуть, ще гірше буде. Тоді він розвернувся і повернувся на місце аварії, - розповів газеті "ТелеграфЪ" водій Hyundai, котрий надав відео.

Увага! На відео момент аварії! Присутня нецензурна лексика!

Автор: За матеріалами Кременчуцького МВ УМВС України в Полтавській області, «ТелеграфЪ»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 листопада 2015, 12:41 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації