Вхід | Реєстрація

Дорослішай на здоров’я

Дорослішай на здоров’я

Нещодавно на базі Новосанжарського навчально-виховного комплексу відбувся тренінг з підготовки педагогів-тренерів за програмою «Дорослішай на здоров’я» (рекомендовано Міністерством освіти і науки України).

Ця програма — спільний проект Міністерства освіти і науки України та Фонду Народонаселення ООН України, за підтримки програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Здоров’я жінок України».
Участь у заході  взяли 19 практичних психологів та  соціальних педагогів загальноосвітніх навчальних закладів. Навчання проводила Катерина Муліка, завідувачка центру практичної психології та соціальної роботи Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені М. В. Остроградського.

Учасники опрацювали теми: «Феномен людини», «Підлітковий вік. Світ взаємин», «Репродуктивне здоров’я людини», «Ризики і здоров’я людини», «Відповідальність і здоров’я людини», «Сім’я в житті людини», «Моє доросле майбутнє».
Насиченим був теоретичний блок «Статеве виховання і репродуктивне здоров’я підлітків та молоді» та подальше продуктивне обговорення теоретичних аспектів статевого виховання, формування здорового способу життя та збереження репродуктивного здоров’я підлітків. Практичні психологи та соціальні педагоги опановували правила й методи роботи з підлітками із цих питань, отримали методичну підготовку.

За результатами роботи, працівники психологічної служби отримали сертифікати учасників тренінгу за програмою «Дорослішай на здоров’я» та навчально-методичні посібники.

 


Автор: С. МАРИНІНА, завідувач районної психолого-медико-педагогічної консультації, відповідальна за психологічну службу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 листопада 2015, 20:56 | Нові Cанжари | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації