Вхід | Реєстрація

Перша сесія Новосанжарської селищної ради

Перша сесія Новосанжарської селищної ради

Відбулося зібрання 4 листопада. Відкрила сесію заступник голови селищної територіальної виборчої комісії Мар’яна Бондаренко. Вона оголосила імена всіх новообраних депутатів та вручила кожному з них тимчасові посвідчення.  Крім того, Мар’яна Федорівна представила присутнім селищного голову нового скликання Інну Кобу.

Після урочистої частини, депутати перейшли до розгляду питань чергової сесії. Згідно порядку денного, було розглянуто 21 питання. Зокрема, були затверджені комісії селищної ради, а також їх кількісний і персональний склад. Варто підкреслити, що у селищній раді функціонує п’ять постійних комісій, а саме: з питань депутатської етики, законності і правопорядку, розвитку місцевого самоврядування; з питань планування бюджету, фінансів і цін; з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, торгового і побутового обслуговування; з питань соціальної політики і праці, освіти, культури, охорони сім’ї, дитини, молоді, фізкультури та спорту; із розгляду та вирішення питань земельного законодавства. Ще були утворені комісії при виконавчому комітеті селищної ради: адміністративна, з житлових питань та у справах неповнолітніх.

Був затверджений і склад товариського суду при виконавчому комітеті селищної ради, в який увійшли сім новосанжарців. Для обрання секретаря селищної ради депутатський корпус створив лічильну комісію, котра після таємного голосування повідомила, що на цій посаді буде працювати Олена Вовк (раніше – спеціаліст з питань житлового законодавства селищної ради). Затвердили депутати і кандидатуру на посаду заступника селищного голови з питань діяльності виконавчого комітету. Як і в минулому скликанні, цією відповідальною роботою займатиметься Валентин Івашина. Також був затверджений склад виконавчого комітету (11 жителів Нових Санжар).

 


Автор: Новосанжарська селищна рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 листопада 2015, 21:09 | Нові Cанжари | Політика
1. Дістало / 13 листопада 2015, 09:34
Та мета у нас всіх одна перш за все свої містечкові інтереси,ціна їх різна тисяча або мільйон!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації