Вхід | Реєстрація

Полтавський поліцейський намагався вибити камеру з рук журналіста

Полтавський поліцейський намагався вибити камеру з рук журналіста

«Полтавське Громадське телебачення» проводить зйомки документального фільму про набір у нову поліцію в Полтаві. Героїня фільму проходить усі етапи відбору. Ми вже відзняли багато матеріалу: подача документів до лав нової поліції та складання іспиту з логічного мислення. Сьогодні вона здавала фізичну підготовку. Проте під час зйомок трапився інцидент. З незрозумілих нам причин, перевищуючи свої службові повноваження, міліціонер (а з 7 листопада 2015 року вже поліцейський) перешкоджав журналістам та забороняв проводити зйомку.

Врешті він показав своє посвідчення, але лише на мить, не давши можливості навіть прочитати дані. Проте стаття 18 Закону України "Про Національну поліцію" зобов’язує поліцейського назвати своє прізвище, посаду, спеціальне звання та пред’явити на вимогу особи, у разі звернення до нього, службове посвідчення. Таким чином представник правоохоронних органів повинен надати особі можливість ознайомитися з викладеною в ньому інформацією, не випускаючи посвідчення з рук.


Автор: «Громадське. Полтава»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 листопада 2015, 09:35 | Полтава | Цікаве
1. Трампампам / 19 листопада 2015, 12:48
3.Микола
«А чи можна в Україні простому смертному захистити свої права»

Миколко, шо ти триндиш не подумавши. Простий смертний Сашко Андрейко построїв врачів, суддів, прокуратуру і міліціянтів. А знаєш чого це йому вдалося? Та того що він строїв, а ти просто триндиш.
2. Рикошет / 19 листопада 2015, 13:54
5.Трампампам
« Простий смертний Сашко Андрейко построїв врачів, суддів, прокуратуру і міліціянтів. А знаєш чого це йому вдалося?»
Бо він Зорро!:)Про що,пампам,говориш?Твій Андрейко розробив оригінальний бізнесплан,й заробляє на скандалах,конфліктах і т.д.Навіть на випадку що стався зі своїм сином,зрубав круглу суму.Тож якщо побачиш на своїй дупі отакий знак "Z",знай там примостився Андрейко.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації