Вхід | Реєстрація

Творча майстерня педагога

Творча майстерня педагога

26 листопада проходив творчий звіт учителя вищої кваліфікаційної категорії, учителя-методиста Старосанжарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Оксани Мешко Дзюбан Людмили Олександарівни. Стаж роботи Людмили Олександрівни 31 рік. Педагогічне кредо «Учитель не той, хто вчить, а  той у кого вчаться».

Людмила Олександрівна представили свою творчу лабораторію, яка розкриває її роботу над проблемою «Розвиток духовності особистості засобами  та педагогіки толерантності».

У рамках творчого звіту присутні, а це молоді спеціалісти, досвідчені педагоги на чолі з керівником районного методичного об`єднання Дерев`янко С.М. та методистом районного методичного кабінету  Нестеренко Ж.В. мали змогу відвідати урок української літератури  у 6 класі «Леся Українка. Дитинство поетеси, роль родини у її вихованні. Неповторний світ дитинства в поезіях. Поезія «Мрії» та позакласний виховний захід «У дзеркалі слова», присвячений 80-й річниці від дня народження Б.Олійника.


Автор: Нестеренко Ж.В., методист


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації