Вхід | Реєстрація

Новосанжарець обікрав свого товариша

Новосанжарець обікрав свого товариша

Із будинку 30-річного потерпілого за невідомих обставин зник мобільний телефон.

Із заявою про крадіжку чоловік звернувся до Новосанжарського відділу поліції.

Оперативники перевірили всіх громадян, які відвідували потерпілого за місцем мешкання. Згодом встановили, що крадіжку телефону марки «Самсунг» вчинив 24-річний місцевий мешканець.

Правоохоронцям зловмисник розповів, що часто бував у будинку товариша. Одного разу скористався відсутністю господаря та викрав мобільний телефон. У подальшому планував його продати. Працівники поліції вилучили засіб зв’язку і вже повернули законному власнику.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.


Автор: За матеріалами Новосанжарського відділення ГУНП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 грудня 2015, 11:40 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації