Вхід | Реєстрація

У Зачепилівці квартирант обікрав господарку будинку

У Зачепилівці квартирант обікрав господарку будинку

Із домогосподарства 25-річної мешканки села Зачепилівка Новосанжарського району невідомі викрали велосипед «Україна», металевий настил пічного опалення та водяний насос «Ворскла».

Потерпіла звернулася із заявою про зникнення речей до Новосанжарського відділення поліції.

Під час виїзду на місце події правоохоронці встановили, що крадіжку вчинив 38-річний мешканець Нових Санжар. Чоловік винаймав кімнату у будинку потерпілої. Задля власного збагачення квартирант дочекався слушної нагоди та викрав належні жінці речі.

Начальник Новосанжарського відділення поліції Олександр Мартиш повідомив:

— Зловмисник уже не одноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Тож закликаю громадян, якщо ви надаєте послуги оренди власного житла - обов’язково перевіряйте анкетні дані людини, яка планує його винаймати. У разі сумніву - телефонуйте своєму інспектору поліції, який обслуговує адміністративну дільницю за місцем вашого мешкання.

По факту крадіжки відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох років до шести років.


Автор: За матеріалами Новосанжарського відділення ГУНП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 грудня 2015, 17:52 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації