Вхід | Реєстрація

650 тисяч замість трьохсот

Виконуючий обов’язки головного лікаря Кобеляцької ЦРЛ Володимир Казирод розповів про ремонтні роботи, проведені в Білицькому та Світлогірському медичних закладах.

Володимир Казирод повідомив, що згідно рішення депутатів Білицької селищної ради, у 2014 році на ремонт місцевого медзакладу з селищного бюджету було виділено 300 тисяч гривень:

— На жаль, колишній головний лікар не зумів освоїти виділені кошти. Тому цим питанням довелось займатися мені. Та за рік сума, необхідна для ремонту приміщення медустанови, виросла більше ніж удвічі. Точніше, до 650 тисяч гривень. Депутати виділи й її.
За ці кошти було придбано два енергозберігаючі газові котли, замінено 28 металопластикових вікон, проведено капремонт приміщення.

— На першому поверсі медичного закладу стіни обшили пластиком, — говорить виконуючий обов’язки головного лікаря, — на другому — переклеїли шпалери в палатах. Також на обох поверхах постелили новий лінолеум.

Зі слів Володимира Казирода, ремонтні роботи в Білицькій медичній установі виконували працівники ТОВ МП “ІВЛІС”.

— Та не лише цей медзаклад ремонтувався у 2015 році, — продовжує Казирод. — Справа в тому, що тривалий час у жалюгідному стані перебувала каналізація в Світлогірській медустанові. Більше 20 років там не ремонтувалася насосна. Я підняв це питання під час виїзного засідання, яке проводилось у цьому медзакладі. На ньому були присутні колишній голова облради Петро Ворона, голова РДА Таміла Шевченко та депутат Генадій Коваленко.

Коваленко придбав за 7 тисяч гривень насос для перекачки брудної води і виділив ще 10 тисяч для ремонту системи водовідведення. Наразі система полагоджена і працює в нормальному режимі. До речі, ремонтні роботи медики проводили власними силами.
Наостанок Володимир Казирод розповів, що паралельно він займається упорядкуванням стоянки, яка знаходиться поряд із кобеляцькою поліклінікою:

— Для того, щоб водії могли без проблем паркуватися в цьому місці, ми передвинули бетонні блоки, а територію засипали піском і щебенем. Сподіваюсь, що повесні ця ділянка буде заасфальтована.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 грудня 2015, 09:16 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації