Вхід | Реєстрація

Комунальники й дорожники до зими готові

Таку інформацію під час апаратної наради у голови Кобеляцької райдержадміністрації озвучили Олег Хряпа та Сергій Арісов.

У понеділок на щотижневій нараді було розглянуте питання про роботу дорожньої й транспортної інфраструктури району в зимовий період. На нього доповідав начальник філії «Кобеляцький райавтодор» ДП «Полтавський облавтодор» Олег Хряпа.

Олег Григорович розповів, що в зимовий період для розчищення автошляхів буде застосовуватися техніка, яка і в минулі роки працювала у Кобеляцькому районі:
— Це два КрАЗи-піскорозкидачі, два КрАЗи-самоскиди з відвалами, два трактори Т-150 з відвалами, МТЗ і БАТ.

Зі слів доповідача, на цей момент заготовлено 600 тонн піщано-ожеледної суміші.
— Автодорога Р-52 повністю закрита по зимовому обслуговуванні, — говорить Олег Хряпа. — Виставлено 26 комплектів зимових знаків.

Щодо паливно-мастильних матеріалів, то начальник філії «Кобеляцький райавтодор» пояснив, що проводиться їх централізований завіз. Наразі нафтопродуктів вистачає для роботи підприємства.

Також Олег Хряпа наголосив, що заборгованість із зарплати працівникам організації повністю погашена.

— Протягом 2015 року «райавтодорівці» виконали ремонтні роботи на суму 3,8 мільйона гривень, — продовжує Олег Григорович. — Для порівняння, у минулому році ця цифра становила 2,3 мільйони. Усього для ремонтних робіт використано 1200 тонн відфрезованого матеріалу.

Як зазначив начальник філії «Кобеляцький райавтодор», наразі організація на 90 відсотків готова до зимового періоду.

Голова РДА Таміла Шевченко поцікавилась у Сергія Арісова, інженера з благоустрою Кобеляцької міської ради, яка ситуація з підготовкою до зими у комунальників. Арісов повідомив, що техніка підготовлена до роботи, піщано-сольова суміш завезена. Тож проблем із розчищенням і посипанням міських доріг не буде.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2015, 09:31 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації