Вхід | Реєстрація

Мешканець Малої Перещепини зберігав шість мішків коноплі

Мешканець Малої Перещепини зберігав шість мішків коноплі

Минулого тижня працівники поліції знайшли викрадені мобільний телефон та велосипед і провели в обшук у господарстві любителя наркотиків.

Беріг для себе?

1‑го грудня інспектори поліції Новосанжарського відділення поліції Євгеній Фесенко та Олег Манько під час відпрацювання села Мала Перещепина отримали інформацію про те, що громадянин Н. у власному домогосподарстві зберігає наркотичні засоби. При огляді було виявлено та вилучено 6 мішків подрібненої речовини, зовні схожої на коноплю, та пристрій для куріння. Речовинну вилучено та направлено на дослідження. Проти громадянина Н. відкрито кримінальне провадження за ст. 309 ч. 2 КК України.

 

Украдена «Україна»

До чергової частини Новосанжарсього відділення поліції надійшло повідомлення від жительки с. Зачепилівка про те, що з її домогосподарства викрадено велосипед «Україна», металевий настил пічного опалення та водяний насос «Ворскла». На це повідомлення миттєво зреагували працівники сектору кримінальної поліції Руслан Черненко та Володимир Гладун. Під час виїзду на місце події встановлено, що крадіжку вчинив громадянин К., житель смт. Нові Санжари, який проживав на квартирі у цьому домогосподарстві. Як пояснив злочинець, крадіжку велосипеда та інших речей вчинив задля власного збагачення. Начальник Новосанжарського відділення поліції Олександр Мартиш розповів, що громадянин К. вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Щодо вчиненого злочину відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Олександр Мартиш звернувся до жителів селища Нові Санжари та Новосанжарського району:

— Надаючи в оренду житло, обов’язково перевіряйте анкетні дані людини. А в разі сумніву — телефонуйте своєму інспектору поліції, який обслуговує адміністративну дільницю.

 

Украдений телефон повернули власнику

На початку грудня до Новосанжарського відділення поліції звернувся громадянин П., житель селища Нові Санжари. Він повідомив про те, що невідома особа з його будинку викрала мобільний телефон марки «Самсунг». За вказаним фактом проводили перевірку співробітники кримінальної поліції Сергій Киричок та Євгеній Пісковий. Досвідчені працівники, поспілкувавшись із мешканцями селища, з’ясували, що у скоєнні цього злочину підозрюється громадянин М., житель селища Нові Санжари. Злочинець розповів, що часто бував у будинку потерпілого. І одного дня, скориставшись відсутністю господаря, украв мобільний телефон, щоб його продати. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 185 ч.1 Кримінального Кодексу України (крадіжка). Речовий доказ вилучено і повернуто власнику.


Автор: Антоніна Буря, інспектор зі зв’язків із громадськістю Новосанжарського РВ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 грудня 2015, 16:28 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації