Вхід | Реєстрація

В России полтавчанина Юрия Солошенко этапировали в нижегородскую колонию

В России полтавчанина Юрия Солошенко этапировали в нижегородскую колонию

Экс-директор оборонного предприятия будет отбывать наказание в виде 6 лет лишения свободы за шпионаж

Адвокаты Николай Полозов и Марк Фейгин в социальных сетях сообщили о дальнейшей судьбе 73-летнего полтавчанина Юрия Солошенко.

Николай Полозов:

— Солошенко уже отправили в нижегородскую колонию, Сенцова и Кольченко готовят к этапу.

Марк Фейгин:

— Осужденного за шпионаж украинца Солошенко отправили на этап в Нижний Новгород. Его развели на признание вины в обмен на обещание вернуть в Украину.

Напомним, что экс-директору оборонного завода «Знамя» предъявили обвинение по ст. 276 Уголовного кодекса России (шпионаж). 14 октября Мосгорсуд признал полтавчанина виновным в шпионаже в пользу Украины.

Ранее МИД Украины выразило протест в связи с этим решением суда.


Автор: Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 грудня 2015, 20:46 | Полтава | Кримінал


1. Біличанка / 16 грудня 2015, 22:46
Господи - чого ви,кацапи,хоч до того діда причепились?Що він міг в 73 роки шпигувати? Приїхала людина до сина старість дожити!В "вєлікую" і"справєдлівую" расєю з іі "скрепамі". Оце скріпило так скріпило. Як що в тюрьмі помре , не доведи Господи, то навіть де могила рідні не знатимуть... Оце доля.... Не приведи Господи...
2. Миролюд / 16 грудня 2015, 23:24
1.Біличанка
«Приїхала людина до сина старість дожити!»

А вам пані миздобульний адвокат звідки відомо, що такий собі неписьменний старий дідок поїхав до сина? Син його мешкає у Полтаві. Чи ви за дезу щось маєте?
"«.... экс-директор полтавского оборонного завода «Знамя» Юрий Солошенко из Киевского вокзала отправился в Россию по делам.
…А вот сын обвиняемого Александр Солошенко заявил, что его отец стал жертвой провокации: «Все знают, что его подставил знакомый, с которым он сотрудничал и которому доверял. Мой отец 50 лет в оборонной промышленности. У него были налажены контакты, так что и на пенсии к нему обращались, что с одной, что с другой стороны. Ведь предприятие, которым он руководил, выживало за счёт российских заказов: за времена независимости не поступило ни одного госзаказа.»
3. Борман / 16 грудня 2015, 23:48
Рєбьята скоро у вас будет новий патріотіческій премєр він з усіма розбереться, особливо с Путіним. У нього з нім давні рахунки, так що він вам бабла подкінєт, якби ви тільку успівали воєвать. Посилання на cont.ws
4. Біличанка / 17 грудня 2015, 00:34
Миролюди бормани і штірліци вони ж миролюди і інша кацапська лабуда - для мене як майданутоі укропки хунти і т д з ціє історії висновок один - кацап він і в африці кацап ! Підле нагле створіння без найменших зачатків совісті і розуму. 50 років дідусь товаришував і так попався як пацан . цікаво тому другу медальку хоч якусь за 73 річного діда дали? А ті генерали які закази йому надавали (цікаво невже у вєлікой раші немає заводу для виготовлення отих детальок)? Вони за діда заступились ? Небось гроші у вигляді відкату немалі отримували. Жалко дідка - мабуть ще мама вчила - не вір кацапу- та забув...до речі - адвокати російській написали що діда розвели на обіцянку - ти визнаєш вину і їдеш додому. Ото й поіхав... А все чому - бо кацапам вірив...
5. володимир / 17 грудня 2015, 07:44
Мени Толика жалко,вин наш.Дида тоже жалко.Давайте жити дружно.А ти дистали вже своими кобами,лучше давай щось ж Евангелие.Пастухову коби проповидуй.
6. Миролюд / 17 грудня 2015, 10:03
10.володимир
«Пастухову коби проповидуй.»

Пастухову думаю вже марно щось проповідувати. А от у Толі буде час поміркувати й замість жидівського Євангелія ще й КОБ почитати, якщо тюремщики не відберуть. Там є розумна думка щодо Біблії. « Вместо 10 заповедей людям … нужна всего одна: «Люби ближнего, но не отдавайся ему в обман!». Знав би Толя це і сповідував не було б у нього й біди.
7. Штірліц / 17 грудня 2015, 10:30
Моя версія така. Наші кагани вирішили сплавити ІГІЛУ через своїх турецьких друзів деякі засоби ППО. Благо, до Турції, яка в цьому зацікавлена і виступила посередником, по Чорному морю рукою подати. Одесу і порт взялі своі люді. Тож нет проблем. Порилися по ангарах, дещо знайшли але кинулись перевіряти комплектацію, ну щоб «товар ліцом», а виявилося що техніка то покурочена. Доблесні українські прапорщики постаралися. Цвєт мєт, магнітики різні завжди в ціні були, а ще правительство бабулєти не платить, сам бог велів підживитися від того що є на складі. Далі що? Главний Каган запитує. - А хто у нас виробляв те то і те то? – Так завод «Знамя» у Полтаві. -А давай сюди директора. – Так директор на пенсії, а заводу кранти. - Все одно, давай директора. Далі директору задача. - Ти блін завод продав, обладнання продав, неліквіди продав. От де хоч там і бери отакі запчастини інакше все пригадаємо і сядеш за завод. Ну і поїхав дідок по старим зв’язкам та й попався.
8. Біличанка / 17 грудня 2015, 15:08
16.Петлюрівець
«Якщо покопатися в історіі іх родин по батькові чи по матері, то це або активісти колективізаціі, або працівники НКВД у яких руки по лікті в крові невинних жертв з числа украінського народу »

Я з вами повністю згодна - ви подивіться - цей роляка під різними ніками успішно обминув всі " перешкоди" у вигляді " без зачатків совісті " "розвели на обіцянки - визнаєш вину і їдеш додому", одразу почав " бий жидів - спасай росію" " порошенко-спонсор ігіл" і т.д іт.п. Воно окопалось тут на сайті провінційної газети розуміючи що хоч якусь аудиторію воно тут збере. ну що хоч хтось його прочитає - хтось посмієься,хтось почне дискутувати - коротче кажучи - життя. Хай звіздить - людині теж треба щось їсти. Завта закерують ворог путін - будуть винні не жиди а путін. Се ля ві.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації