Вхід | Реєстрація

Затримали підозрюваного в шахрайстві

Затримали підозрюваного в шахрайстві

Працівники поліції звертаються до всіх, хто став жертвою пройдисвіта. І водночас — до потенційних жертв інших шахраїв.

Слідчим відділенням Кобеляцького відділу поліції розслідується кримінальне провадження, порушене за ознаками статті 190 частини 3 Кримінального кодексу України. Наразі оголошено підозру громадянину К., жителю міста Кобеляки, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення подібних злочинів. Він звільнився з місць позбавлення волі умовно-достроково. Та, повернувшись у Кобеляки, знову почав займатися кримінальним «промислом». Зараз слідство триває по чотирьох епізодах, що вже доведені.

Громадянин К. через засоби масової інформації давав оголошення про надання різного виду послуг. Зокрема, обіцяв виконати ремонтні роботи у ванній кімнаті, покрівлі на даху будинку, ремонт та заміну запчастин на водяних насосах чи насосних станціях. Отримавши від довірливих громадян попередню оплату, він роботи не виконував і зникав. Географія діяльності шахрая охоплювала весь Кобеляцький район: від села Радянське до Дрижиної Греблі.

Прохання до громадян, котрі, можливо, стали жертвами шахрайських дій, звертатися до Кобеляцького відділу поліції за номером 102 або з письмовою заявою до чергової частини.

Крім того, учергове прохаємо людей бути обережними під час укладання угод на виконання робіт та надання послуг.

Шановні земляки! Будь ласка, при можливості не робіть попередньої оплати в разі, коли ви збираєтесь довірити свої гроші незнайомим людям. Якщо ж без цього неможливо обійтися, дізнайтеся про репутацію того чи іншого підприємця, повідомте про угоду чи проконсультуйтеся з вашим дільничним інспектором, сусідами, родичами, представниками органів місцевого самоврядування. Лише проявляючи обачність і не роблячи поспішних кроків, ви зможете уберегтися від можливих проявів шахрайських дій.


Автор: Ольга Нежеренко, начальник слідчого відділення Кобеляцького відділу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 грудня 2015, 15:27 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації