Вхід | Реєстрація

Турнір Горпинка виграють кобелячани

Турнір Горпинка виграють кобелячани

Нещодавно в Полтаві відбувся традиційний щорічний турнір з міні-футболу серед команд юнаків 2005 року народження, присвячений пам’яті ветерана полтавського футболу, заслуженого тренера України І.І.Горпинка.

У змаганнях взяли участь 8 команд, які були розділені на дві підгрупи. Команда «Лідер» Кобеляцької ДЮСШ, юнаки 2005-2006 року народження, потрапила до групи «А»,  де грала з такими командами: ДЮСШ «Молодь» (Полтава), ДЮФШ ФК «Ворскла», ДЮСШ Полтавський район.

Кобелячани, вигравши у команд ДЮСШ «Молодь» (3:2) та ДЮСШ Полтавського району (3:0) і програвши ДЮФШ ФК «Ворскла» (0:3), у фінальній частині змагалися за третє місце з «Гірником Спорт» (Комсомольськ). Перемогу отримали наші юнаки з рахунком 2:0.

До складу команди ввійшли: Чуйко Олександр, Дубровський Єгеній, Письмак Сергій, Павленко Станіслав, Паліївець Олександр, Зеленцов Андрій, Назарьов Олександр, Савчук Данило, Овчінніков Роман, Котенко Сергій, Бочаров Артем, Дацко Олег. Кращим захисником турніру визнано Савчука Данила.

 


Автор: Відділ освіти Кобеляцької райдержадміністрації


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 грудня 2015, 16:09 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації