Вхід | Реєстрація

На колегії вітали іменинника та розглядали питання

На колегії вітали іменинника та розглядали питання

23 грудня відбулося розширене засідання колегії при голові Новосанжарської райдержадміністрації.

На порядок денний виносилися питання: «Про виконання функцій Новосанжарського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у сфері молодіжної і соціальної політики за 2015 рік» (Доповідач директор районного центру соціальних служб для сім’ї,  дітей та молоді Ігор Романець); «Про організацію та стан надання соціальних послуг населенню району Новосанжарським районним територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) за 2015 рік» (доповідач директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Микола Федірець); «Про підсумки роботи системи цивільного захисту району у 2015 році та визначення основних завдань на 2016 рік» (доповідач заступник голови райдержадміністрації Рита Верба).

Засідання розпочалося з приємного моменту: Сергій Бульбаха привітав з днем народження начальника управління Державної ветеринарної медицини у Новосанжарському районі Миколу Добриденка.

Далі розглянули питання порядку денного та провели обговорення. За результатами колегії відповідальним виконавцям дано відповідні доручення з метою покращення роботи в цих напрямках.


Автор: Новосанжарська райдержадміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 грудня 2015, 16:39 | Нові Cанжари | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації