Вхід | Реєстрація

На сесії розглянули сім питань

На сесії розглянули сім питань

На другому пленарному засіданні другої сесії районної ради сьомого скликання з 34 обраних депутатів районної ради були присутні 26.

Згідно зі статтею 9 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», в зв'язку з набуттям депутатами місцевої ради повноважень, голова районної ради Геннадій Супрун вручили присутнім районним обранцям посвідчення депутата Новосанжарської районної ради сьомого скликання та нагрудний знак.

До порядку денного сесії з внесеними змінами та доповненнями було включено 7 питань, а саме:

1.Про інформацію прокурора Новосанжарського району «Про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності органу прокуратури на території Новосанжарського району».
2.Про внесення змін до рішення Новосанжарської районної ради від 23 січня 2015 року «Про районний бюджет на 2015 рік».
3.Про районний бюджет на 2016 рік.
4.Про умови оплати праці голови районної ради на 2016 рік.
5.Про затвердження розпоряджень голови районної ради.
6.Про Звернення депутатів Новосанжарської районної ради Полтавської області до Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної Ради України щодо прийняття Закону України «Про Державний бюджет на 2016 рік».
7.Про Звернення депутатів Новосанжарської районної ради Полтавської області до Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної Ради України щодо внесення змін до Податкового кодексу України та Бюджетного кодексу України.

Усі питання було попередньо розглянуті на профільній постійній комісії.

Колишній прокурор Новосанжарського району Коба Лариса, яка віднедавна стала керівником Кобеляцької місцевої прокуратури поінформувала депутатів про роботу прокуратури за 2015 рік та про завдання і функції на сьогоднішньому етапі її реформування.

Після оголошення головою постійної комісії Віктором Сидоренком проекту рішення про умови оплати праці голови районної ради, секретар сесії Ніна Шеремета зачитала заяву голови районної ради Геннадія Супруна про конфлікт інтересів, після чого проект рішення був затверджений.

Депутати також затвердили розпорядження голови районної ради, прийняті ним в міжсесійний період, а затим приступили до звернень, суть яких заключається в тому, що депутати прохали владні структури, при розробці в подальшому проектів законів і постанов, враховувати проблемні питання щодо фінансування закладів бюджетної сфери району при формуванні Державного бюджету на 2016 рік, та збереження існуючих порядку зарахування єдиного податку до селищних та сільських бюджетів та порядку фінансування за рахунок субвенцій з державного бюджету компенсаційних виплат за пільговий проїзд, пільг з послуг зв’язку та інших пільг і т.п. (з повним текстом звернень можна ознайомитись на головній сторінці сайту).

В залі засідань був присутній Галущиногреблянський сільський голова Володимир Коба, який зараз перебуває на службі в Збройних Силах України і знаходиться в зоні АТО. Сільські голови, користуючись такою нагодою, вручили йому подяку та квіти і побажали якнайскоріше повертатись у стрій місцевого самоврядування.

Наприкінці пленарного засідання голова районної ради привітав депутатів та присутніх з наступаючими новорічними святами, Різдвом Христовим, побажав міцного здоров'я на довгі роки, миру, родинного благополуччя, достатку, гарного святкового настрою.
 


Автор: Новосанжарська районна рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 грудня 2015, 16:45 | Нові Cанжари | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації