Вхід | Реєстрація

Валерія Клименко виборола одразу два титули (оновлено)

Валерія Клименко виборола одразу два титули (оновлено)

24 грудня у Кобеляцькому аграрному ліцеї обрали «Міс Снігуроньку — 2015».

Минулого четверга педагоги та учні навчального закладу зібрали на традиційний конкурс, щоб підтримати учасниць та повболівати за них.

Ведучі Денис Татушенко і Світлана Соловей пояснили, що конкурс проводиться у новому форматі:

— Упродовж кількох років ми обирали «Міс ліцей». Сьогодні наші учасниці представлятимуть не тільки себе, а й творчу роботу своєї групи, класного керівника та майстра. Ми обиратимемо найталановитішу, найпривабливішу, найкращу «Міс Снігуроньку — 2015».

За це звання змагались шість дівчат. Під першим номером виступала Марина Скляр. Ведучі розповіли, що дівчина у вільний час полюбляє вишивати і танцювати, хоче стати вчителем трудового навчання. Наступна учасниця Валерія Пономаренко любить танцювати, а також займається спортом. Живе так, щоб приносити користь людям. Третій конкурсантці Юлії Палько подобається виготовляти кондитерські вироби. Вона мріє стрибнути з парашутом. Валерія Охріменко, яка змагалась під номером чотири, готує смачні і красиві торти, мріє відкрити свій ресторан. А от учасниця під номером п’ять Ірина Молчанова обожнює театральне мистецтво. Шоста конкурсантка Валерія Клименко у вільний час любить вишивати, малювати, фотографувати і складати вірші.

Виступи учасниць оцінювало журі з числа працівників навчального закладу.

Перший етап називався «Візитка». У ньому учасниці представили себе глядачам. Конкурсантки у віршованій формі розповіли про свої мрії і уподобання, а їх виступи супроводжувались слайд-шоу.

Другий етап мав назву «Світ моїх захоплень», у якому дівчати продемонстрували свої хобі. Наприклад, Марина Скляр захоплюється виготовленням топіаріїв. Вона провела майстер-клас із виготовлення квітки з паперу. Виступ Валерії Пономаренко був побудований у вигляді флеш-мобу. На завершення виступу поварі пригостили журі варениками. Ірина Молчанова продемонструвала свої акторські здібності.

Наступний етап називався «Я — україночка». Конкурсантки демонстрували одяг із елементами вишивки. А Валерія Охріменко ще й сценку підготувала.

Четвертий етап — «Фотомить». Журі оцінювало презентації з фото кожної дівчини.

Після чого глядачі проголосували за «Міс глядацьких симпатій». Для цього вони вкидали свої квитки з ім’ям конкурсантки у скриньки, які по залу носили представники кожної учасниці.

Останній етап — новорічний. У ньому дівчата піснями й танцями привітали всіх із наступаючим новим роком.

Церемонію нагородження провела член журі, заступник директора Яніна Монастиренко.
Отож, глядачі найбільше своїх голосів віддали за Ірину Молчанову, за що вона отримала титул «Міс глядацьких симпатій». А власницею відразу двох нагород стала Валерія Клименко. Вона виборола титули «Міс Снігуронька — 2015» та «Міс Фотогенічність».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook


1. Опаньки / 12 січня 2016, 19:01
Дівчєнкі і мальчішкі! А также їх радітєлі! Чого мовчите?
Ким Валерія Клименко доводиться Сашку Діденку?
Де ваші воплі і соплі?
2. кобелячанин / 12 січня 2016, 19:56
Внебрачна дочка, через третє коліно сестра, і любовниця на вихідні. Кажись так.
3. гість / 12 січня 2016, 20:12
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
На допис кобелячанина - ти придурок що верзеш Філоненко якщо ти поважаеш себе закрий оці дурні коментарі В тебе ж не жовта газета З ума зійти від таких коментарів Хохляндія а не нація Виродки про людей гріх таке писать Бог вьому суддя
4. Петлюрівець / 12 січня 2016, 20:26
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
3.гість
«На допис кобелячанина - ти придурок що верзеш Філоненко якщо ти поважаеш себе закрий оці дурні коментарі В тебе ж не жовта газета З ума зійти від таких коментарів Хохляндія а не нація Виродки про людей гріх таке писать Бог вьому суддя»

Гість, я підтримую написане тобою,вони плебеі....
5. Петлюрівець / 12 січня 2016, 20:31
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
3.гість
«На допис кобелячанина - ти придурок що верзеш Філоненко якщо ти поважаеш себе закрий оці дурні коментарі В тебе ж не жовта газета З ума зійти від таких коментарів Хохляндія а не нація Виродки про людей гріх таке писать Бог вьому суддя»
Гість, я підтримую написане тобою,вони плебеі...
6. однокласник / 12 січня 2016, 20:37
Молодці,так тримати!
7. Чудо Юдо / 13 січня 2016, 00:59
Кобелячанин, не треба так. Люди не в’їжджають в сарказм. Вони все тільки буквально, тільки буквально...
8. Петлюрівець / 13 січня 2016, 07:45
2.кобелячанин
«. кобелячанин / вчора, 19:56
Внебрачна дочка, через третє коліно сестра, і любовниця на вихідні. Кажись так.»

У цих визначеннях твоє справжнє обличчя і сутність...
9. Трампампам / 13 січня 2016, 13:46
[[ЦИТАТА|5| Філоненко якщо ти поважаеш себе закрий оці дурні коментарі]]
Опана! Хто всравсь - Філоненко. А до чого тут Миколайович, що в Кобеляках купа недоумків живе. Навпаки, нехай коменти будуть даби дурь кожного було видно.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації