Вхід | Реєстрація

Глядачів було більше, ніж уміщав зал

Глядачів було більше, ніж уміщав зал

Справжній фурор викликала вистава «Вечори на хуторі поблизу Диканьки», яку поставили красненські самодіяльні артисти.

Красненська сільська рада постійно турбується про мешканців своєї громади. Їх нелегкі будні намагається скрасити святковими заходами. Для цього проводяться дні села, різноманітні концерти за участю місцевих артистів та самодіяльних колективів з району. Не залишається поза увагою і свято Нового року. Та цьогоріч концертну програму вирішили провести у новому форматі. Розповідає Ірина Письменна, завідуюча Красненським дитсадком «Малятко»:

— Завжди на новорічні свята ми проводимо святкові заходи. На них місцеві артисти співають, розповідають вірші і гуморески. Порадившись із сільським головою Анною Зайченко, ми вирішили поставити виставу. Режисерами-постановниками стали Анна Іванівна і я. Акторами були красненські жителі. Винятком став біличанин Роман Байбара, який зіграв роль коваля Вакули.

В образ Оксани прекрасно перевтілилась Алла Тараненко. Віктор Горошко був Чубом, Володимир Гармаш — Головою, Сергій Шевченко — Ткачем, Тетяна Чупринська — Солохою. Сама Ірина Письменна зіграла Чорта і Дяка. Також прекрасно справились зі своїми ролями й інші активні учасники красненської самодіяльності.

Спочатку «Вечори на хуторі біля Диканьки» поставили для жителів Грицаївки. А 31 грудня виставу змогли переглянути красняни й гості села. Глядачів у клубі було більше, ніж уміщав зал. Усі присутні отримали лише позитивні емоції від виступу артистів. Деякі навіть цікавились, коли виставу покажуть наступного разу.

На завершення всіх глядачів із наступаючим Новим роком привітали Дід Мороз і Снігуронька.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації