Вхід | Реєстрація

Про деякі правила проведення ЗНО-2016

Із 5 січня на сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти розпочалася реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання.

Вона триватиме до 30 січня. Щоб зареєструватися, абітурієнтам необхідно зайти на сайт Харківського РЦОЯО у розділ «Пробне ЗНО» і скористатися підказками. У підрозділі «Особливості реєстрації» є відеоінструкція. Вартість послуг із проведення пробного ЗНО з одного предмету складає 111 гривень.

Нагадаємо, що цьогоріч абітурієнти здаватимуть два обов’язкові іспити: з української мови і літератури та з математики чи історії України (на вибір). Також ліквідовано різнорівневі профільні тести. Для усіх випускників старшої школи результати ЗНО з української мови і літератури зараховуватимуться як оцінки за державну підсумкову атестацію, що визначатимуться на основі кількості балів, набраних за виконання завдань лише з української мови. Як оцінки за державну підсумкову атестацію зараховуватимуться й результати ЗНО з математики або історії України (ХХ — поч. ХХІ ст.).

Реєстрація для участі в ЗНО-2016 розпочнеться вже 1 лютого і триватиме до 4 березня. У 2016 році ЗНО буде проходити з 12‑ти предметів: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, німецька, французька, іспанська та російська мови. Кожен абітурієнт має право складати тести не більше, ніж із 4 предметів.

Основна сесія ЗНО розпочнеться 5 травня та триватиме до 17 червня. Для тих, хто через поважні причини не зможе написати тести у цей термін, проведуть додаткові тести з 14 червня по 4 липня.

У 2016‑му для вступу до вищого навчального закладу абітурієнти подають сертифікати ЗНО лише цього року.

Шановні абітурієнти, реєстрація для участі у ЗНО осіб, яким станом на 1 вересня 2015 року виповнилося 16 років, буде відбуватися за паспортами. Зважаючи на стислі терміни реєстрації (з 1 лютого до 4 березня 2016‑го), радимо якнайшвидше розпочати процедуру отримання паспортів.


Автор: За матеріалами сайту Харківського РЦОЯО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації