Вхід | Реєстрація

Повертаючись до теми наркотиків

Повертаючись до теми наркотиків

Я дуже добре усвідомлюю, що навряд чи наркомани або наркоторговці сидять у Фейсбуці та читають мої пости. Але я впевнений, що серед моїх друзів є багато свідомих громадян, яким, як і мені, ця тема небайдужа. Тому дуже прошу всіх, хто читає ці строки: розповсюджуйте мій призив боротись із цим злом спільно. Тільки так ми якщо не поборемо, то хоч мінімізуємо розповсюдження та вплив цієї отрути на наших друзів, родичів, дітей. Адже всі ви, мої друзі, живете не на іншій планеті і бачите, чуєте про факти розповсюдження цієї отрави, що зветься наркотиками. Закликаю Вас не бути байдужими та проводити профілактичні бесіди про шкоду наркотиків з молоддю. А якщо вам стане відомо про осіб, які виготовляють, зберігають або збувають наркотичні засоби, то приходьте до мене. Ми обов'язково перевіримо вашу інформацію і докладемо максимум зусиль для знешкодження наркотичних засобів та покарання винних у їх розповсюдженні.

Мої слова стараюсь завжди підкріплювати ділом. 
Співробітники Кобеляцького відділу поліції щоденно, заступаючи на службу українському народу, під час інструктажів отримують завдання щодо виявлення та боротьбу з наркозлочинністю. Поки ми одинокі в цій боротьбі. Сподіваюсь, що так буде не завжди і громадяни також допомогатимуть нам у цьому.

А поки що публікую фото з чергової викритої наркоточки.
Під час проведення санкціонованого обшуку помешкання у селі Комендантівка Кобеляцького району було вилучено речовину рослинного походження, яка за своїми ботанічними ознаками схожа на рослини коноплі.
Проводяться слідчі дії.
 


Автор: Володимир ФЕДАН, начальник Кобеляцького відділу поліції Головного управління Національної поліції 


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 січня 2016, 18:50 | Кобеляки | Кримінал
1. Дід Панько / 9 січня 2016, 21:18
Там на вході написано "Продам флігель" як з п’ятиповерхівки дивитися, то з недобудованим будинком на межі ліворуч, там ще маленький магазинчик є!
2. Гість / 11 січня 2016, 15:45
Шановний Володимир, в нашому місті дуже багацько, планокурів, та і самі ж, вони і продають, тай деякі ще й неповнолітні.
3. Гість / 11 січня 2016, 15:48

Коментар видалено за порушення пункту 2.5, 2.7 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації