Вхід | Реєстрація

Лубенчанку обікрав її співмешканець

Лубенчанку обікрав її співмешканець

До Лубенського відділу поліції із заявою про крадіжку телевізора звернулась 34-річна жителька села Тернавщина Лубенського району.

Правоохоронцям жінка повідомила, що 26 грудня 2015 року, повернувшись із гостин додому, вона виявила, що із її помешкання викрадено телевізор, вартістю 5600 гривень. При цьому слідів злому вхідних дверей не було, злодій проник до будинку, відчинивши двері ключем. Ключі, як зазначила господарка, були лише в неї та її співмешканця, з яким напередодні жінка посварилася.

Як повідомив начальник місцевого відділу поліції Валерій Бевзюк:

— У ході проведених оперативних заходів поліцейським вдалося встановити місце знаходження 35-річного раніше судимого співмешканця потерпілої та вияснити, що дійсно саме він викрав телевізор у своєї цивільної дружини та того ж дня здав його до місцевого ломбарду, а кошти, які за нього виручив, витратив на власні потреби.

За фактом вчинення крадіжки поєднаної із проникненням до житла відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України, за що чоловік може понести покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.


Автор: За інформацією Лубенського ВП ГУНП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 січня 2016, 10:13 | Лубни | Кримінал
1. рабинович / 12 січня 2016, 23:49
може він і купив його
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації