Вхід | Реєстрація

Щотижнева нарада у голови районної державної адміністрації

Щотижнева нарада у голови районної державної адміністрації

11 січня 2016 року голова районної державної адміністрації Таміла Шевченко провела  нараду щодо стану розрахунків за оренду земельних та майнових часток (паїв) в сільськогосподарських та фермерських господарствах району за 2015 рік та підсумків роботи управління Пенсійного фонду України в Кобеляцькому районі із погашення заборгованості зі сплати страхових внесків у 2015 році.

Тетяна Чердак, начальник відділу агропромислового розвитку районної державної адміністрації висвітлила  питання про стан розрахунків за оренду земельних та майнових часток (паїв) в сільськогосподарських та фермерських господарствах району за 2015 рік.

Таміла Шевченко запропонувала активізувати роботу щодо проведення безпосередньо на місці зустрічей з керівниками сільськогосподарських підприємств та жителями територіальних громад щодо збільшення відсотків орендної плати, в тому числі створення конкурентних умов для оренди земельних часток (паїв). Доручила рекомендувати керівникам сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств району вчасно вносити зміни до договорів оренди та перезаключати договори оренди, термін дії яких закінчився.

Ніна Кравченко, начальник управління Пенсійного фонду України в Кобеляцькому районі, звітувала  про підсумки роботи управління Пенсійного фонду України в Кобеляцькому районі із погашення заборгованості зі сплати страхових внесків у 2015 році.

Очільник району вказала на необхідність вжиття спільних дієвих заходів щодо повного виконання рішень суду управлінню Пенсійного фонду України у Кобеляцькому районі та відділу ДВС Кобеляцького районного управління юстиції, доручила розглянути на засіданні районної комісії питання щодо невідшкодування витрат по АТЗТ «Вільховатське» та МП СПМК, які перебувають в стадії ліквідації.

Начальник філії «Кобеляцький райавтодор» ДП «Полтавський облавтодор» Олег Хряпа доповів про ситуацію щодо розчищення доріг від снігу у районі. Зазначив, що на даний час на розчищенні доріг задіяно дві одиниці техніки філії та п’ятнадцять одиниць техніки сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств району. Створено графік розчищення аварійно-небезпечних відрізків доріг, який виконується вчасно. Повідомив, що філія «Кобеляцький райавтодор» повністю забезпечена протиожеледною сумішшю.

Головний спеціаліст райдержадміністрації Олександр Лисенко інформував про припинення руху автобусів 09.01.2016 року, 11.01.2016 року та 12.01.2016 року  в зв’язку з погіршенням погодних умов.

Начальник філії ПАТ «Полтаваобленерго» Сергій Зінченко зазначив, що ситуація щодо електропостачання в районі контрольована. Протягом доби були аварійні відключення, які усунуто вчасно. Дві бригади філії ПАТ «Полтаваобленерго»  задіяно до відновлення електропостачання у Великобагачанському районі.

Підбиваючи підсумки наради, Таміла Шевченко акцентувала увагу на відсутності піску на узбіччях автомобільних доріг, доручила проконтролювати виконання  завезення піску та стан розчищення автомобільних доріг на території району, звернула увагу на необхідності освітлення районного стадіону "Колос" у вечірній час, роботи пунктів обігріву, тримати на контролі підвезення дітей до загальноосвітніх навчальних закладів району, запропонувала активізувати роботу з розчищення тротуарів біля адміністративних будівель.

Доручила завідуючій сектору культури і туризму районної державної адміністрації Марії Кириченко проконтролювати виконання законів стосовно декомунізації та збереження культурної спадщини.


Автор: Кобеляцька районна державна адміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 січня 2016, 19:23 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації