Вхід | Реєстрація

Усе під контролем?

Усе під контролем?

У понеділок перед розглядом основних питань на апаратній нараді голова райдержадміністрації Таміла Шевченко поцікавилась у Олега Хряпи, начальника філії «Кобеляцький райавтодор», ситуацією з розчищенням доріг.

Хряпа відповів, що ситуація на цей момент контрольована. Ця новина викликала сміх у присутніх.

— До мене телефонують із Озір та Світлогірського і говорять, що на обочинах біля підйомів немає піску, — говорить Таміла Шевченко. — Олег Григорович, скільки одиниць техніки зараз працює на дорогах?

— Дві, — каже Хряпа. — Є графік і технології очистки автошляхів. Сьогодні наші працівники чистять дороги із 7‑ї години ранку. Працювали на маршруті від сухинівського посту і до Троянів та Свічкаревого.

Начальник філії «Кобеляцький райавтодор» запевнив, що піщано-соляної суміші для посипання автошляхів вистачає:

— 200 тонн суміші є в Бутенках, 400-та завезено в Нові Санжари. Солі також вистачає. Гранвідсів завеземо. Усе  під контролем.

Далі спеціаліст РДА з питань надзвичайних ситуацій Олександр Лисенко повідомив про роботу рейсових автобусних маршрутів. За його словами, 9 січня сильна ожеледиця спостерігалась за напрямками Кобеляки-Білики і Бутенки-Решетилівка.

— Ми зв’язались із обласним керівництвом. Згідно рішення комісії з техногенної безпеки, усі автобусні рейси по Полтавській області, які проходять через обласну автостанцію, були закриті. 10 січня відновлені маршрути з Дніпропетровська на Полтаву й Решетилівку. Автобуси з Кобеляк виїхали на Білики й Комсомольськ. Станом на 11 січня ситуація погіршується. Можливо, доведеться призупинити роботу перевізників.

Наталія Коваль, завідувач відділу освіти, розповіла, що у понеділок на навчання не підвезені діти із сіл Підгора, Золотарівка, Мідянівка, Брачківка, Красне й Сухинівка. Вона зауважила, що під час ранкової розмови деякі водії, котрі виїхали на маршрути, зазначали про складності на дорозі.

Голова РДА порадила при необхідності зупиняти навчальний процес і розвозити дітей по домівках.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 січня 2016, 11:13 | Кобеляки | Суспільство


1. Учитель / 14 січня 2016, 19:52
З такою владою замете всю Україну. Отут потрібно керівника який би стукнув кулаком по столу, а потім показав як потрібно управляти. І на превеликий жаль багато шкодує за райкомами які могли це робити навіть коли не вичстачало техніки і піску у автодорів.
2. шок / 14 січня 2016, 19:57
Правильно дійсно немає керівників нормальних один зброд
3. шок / 14 січня 2016, 19:58
усе під контролем, тільки що під контролем, ну не дороги
4. гостинець / 14 січня 2016, 20:03
А в Машуні рюшечки на персах...ммм...так би й з"їв!
5. гостинець / 14 січня 2016, 20:09
4.гостинець
«А в Машуні рюшечки на персах...ммм...так би й з"їв!»

Гм...вибачте,УСЕ ПІД КОНТРОЛЕМ!
6. Микола / 16 січня 2016, 13:00
Ось знову погода принесе сюйпризи і подивимось у кого буде підконтролем, шановні керівники установ не на кроваті лежати а поглядать що робится на дорогогах
7. жителька Біликів / 16 січня 2016, 23:42
Насипте піску на горі між Ліщинівною і Галями,на 3 дні передали снігопади!!!!
8. Учитель учителя / 17 січня 2016, 10:05
1.Учитель
«. І на превеликий жаль багато шкодує за райкомами які могли це робити навіть коли не вичстачало техніки і піску у автодорів.»

Якраз під час керівництва райкомів техніки було повно,працювали підприємства в яких було повно бульдозерів,грейдерів,снігоочистної техніки й все було державне,попробуй відмовся чистити сніг,шкуру знімуть.Солярка була дармова,як і сіль.А зараз бігає дві нещасні ЮМЗешки-доходяги,гладять нечистять.А з приватників держава полубогів зробила,стоїть в дворі екскаватор а жде поки до воріт комунальники прочистять.А ще облінились здорово.Як був в Різдвяні дні сніг,я годин в 10 вийшов з під"їзда слідів...чоловік 20 ходили туда-сюда,а лопаткою ніхто немахнув.Взяв почистив до дороги,тридцять чоловік в будинку живуть,до вікон попримерзали ,але ніхто невийшов
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації