Вхід | Реєстрація

Обережно, посипальники

Обережно, посипальники

Підліток під час посипання вкрав у господаря будинку гаманець.

14 січня до Козельщинського відділення поліції звернувся житель села Лутовинівка Козельщинського району про те, що вранці до нього додому прийшов посипати 14-річний підліток, мешканець того ж села, і викрав гаманець, у якому знаходилися гроші, кредитна картка й водійські права.

Пізніше на його мобільний телефон почали приходити смс з кодом активації карти. Це свідчило про те, що хтось намагається зняти з неї гроші (пін-код був написаний на самій карті).

Підлітку не вдалося цього зробити,оскільки він не мав коду активації карти. Від банкомату хлопець направився до селищної бібліотеки грати в комп’ютерні ігри, де його й затримали працівники поліції. Останній у скоєному правопорушенні зізнався.

Відомості про цю подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України “Таємне викрадення чужого майна” (крадіжка), яке карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.


Автор: Людмила ЧЕМЕРИС, інспектор Козельщинського відділення поліції.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 січня 2016, 11:28 | Козельщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації