Вхід | Реєстрація

У лубенчанина знайшли 4 мішка коноплі та пістолет

У лубенчанина знайшли 4 мішка коноплі та пістолет

За місцем проживання 49-річний мешканець Лубенського району зберігав 4 мішка та 4 ємності з коноплею, а також пістолет «ZORAKI».

Працівники шостого територіального управління протидії наркозлочинам в Полтавській області ДНП Національної поліції спільно із оперативниками Лубенського відділу поліції провели санкціонований обшук за місцем проживання 49-річного раніше судимого мешканця Лубенського району.

У ході обшуку правоохоронці виявили у господарських будівлях 4 поліпропіленових мішка та 4 ємності по 10 літрів кожна з частково подрібненими рослинами, схожими на «канабіс».

Загальна вага речовини становить близько 25-ти кілограм.

Як повідомив начальник Лубенського відділу поліції Валерій Бевзюк:

— Окрім вилученої наркотичної речовини чоловік зберігав предмет, схожий на пістолет з маркуванням «ZORAKI», споряджений 4-ма патронами із гумовими кулями.

Працівники поліції вилучили все виявлене та направили на експертизи до Полтавського НДЕКЦ при МВС України. За фактом незаконного зберігання заборонених речовин та предметів слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (за зберігання наркотичних засобів) та частиною 1 статті 263 (за зберігання зброї) Кримінального кодексу України та проводять досудове розслідування. За скоєне законодавством передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.


Автор: За матеріалами Лубенського відділу ГУНП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 січня 2016, 18:44 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації