Вхід | Реєстрація

У Полтаві чоловік викрав каблучку своєї нареченої

У Полтаві чоловік викрав каблучку своєї нареченої

До Київського відділення поліції Полтави звернулась 23-річна полтавка та повідомила, що за місцем свого проживання виявила відсутність золотої каблучки. Зникла дорогоцінність після вечірки, яка відбувалась у неї вдома за участі знайомих.

За даним фактом Київським відділенням поліції міста Полтави було розпочате кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що знайомі дівчини жодного відношення до зникнення каблучки не мають. ЇЇ викрав наречений і після цього здав у ломбард.

Під час спілкування з правоохоронцями чоловік зізнався у скоєному, викупив каблучку з ломбарду та повернув потерпілій.

Як виявилось, через декілька місяців хлопець збирався зробити своїй дівчині пропозицію руки і серця. Однак, на покупку обручки та організацію весілля у нього не вистачало коштів. Щоб поповнити свій бюджет, він і надумав обікрасти свою дівчину.

Відповідно до Кримінального кодексу України за скоєння крадіжки йому тепер загрожує покарання у виді штрафу, виправних робіт на строк до двох років або позбавлення волі на строк до трьох років.


Автор: За матеріалами Київського відділення поліції міста Полтава


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 січня 2016, 17:04 | Полтава | Кримінал
1. Юлия / 22 січня 2016, 16:27

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації