Вхід | Реєстрація

Відкритий лист до жителів селища Білики

Дорогі мої односельці!

Я, Лідія Чергига, жителька Біликів, громадянка України та просто небайдужа до долі селища людина, звертаюсь до вас у надії знайти підтримку або засудження мого вчинку, пов’язаного з викриттям порушень у роботі Білицької селищної виборчої комісії стосовно ігнорування принципів виборчого процесу (відсутність колегіальності при прийнятті рішення про призначення проміжних виборів на окрузі №20 21 лютого 2016 року).

Моя активна громадянська позиція та нетерпимість до будь-якого прояву бездіяльності у відношенні до порушень законів України знаходить усе більшу підтримку в кругах білицьких активістів та свідомих громадян, але мені небайдужа думка простих пересічних жителів селища.

Для зворотного зв’язку можна скористатися моїм персональним телефоном (050)900-99-57 або особисто поспілкуватись у громадській приймальні Аграрної партії України за адресою: Білики, вулиця Рози Люксембург, 21 (біля кафе «Лілея»).


Автор: З повагою, Лідія ЧЕРНИГА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 січня 2016, 09:10 | Кобеляки | Політика


1. рабинович / 25 січня 2016, 09:51
ага,аграрная партия,ясно ,понятно
2. Дід Панас / 25 січня 2016, 12:03
Та все рівно яка партія, головне що людина небайдужа до долі селища де проживає, а то он райрада з "іванівських", а там нічого в кращу сторону не змінилось-сама дорога чого варта(хто був, той зрозуміє про що я).
А щодо цього - (відсутність колегіальності при прийнятті рішення про призначення проміжних виборів на окрузі №20 21 лютого 2016 року).-проблема ніби й незначна, але ж сам факт порушення закону тими, хто являє собою державну владу на місцях, різко змінює ситуацію в гірший бік- це вже тяжкий злочин, і крапку в цій справі повинна ставити поліція, а потім суд.
3. Гнатович / 25 січня 2016, 15:36
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Ліда, ти б свою подругу Бєлку чи в хлорці вімочила, чи нафталіном потрусила, бо вона так смердить, що запах свинокомплексу - майже Шанель,у порівнянні з Бєлчиним амбре, від якого аж очі виїдає. Хто ризикне до вас туди поткнутись без противогазу?
А ще, Ліда, зайнялась би ти якоюсь роботою, а то гасаєш, як кобилиця, колотиш людей, а при тому отримуєш пенсію по інвалідності, в той час, коли безногих і сліпих з групи познімали. Все тобі хочеться контролювати та керувати, а яку ти користь суспільству приносиш? Налоги не платиш, ніде не працюєш. А де працювала колись - то чомусь звідусіль тебе гнали сраним віником, бо видно, що лацюга і аферистка. От зараз сприятливий час для усіляких "активістів", які сплять і бачать як би їм дорватися до корита. Та люди не сліпі, чомусь Ліду в депутати не обрали.Бо знають, що то аферюга і шльондра.
4. гість / 25 січня 2016, 16:10
Шановна Ліда Юріївна,якби Ви дійсно були активістом і Вам була небайдужа доля селища, то Ви б не бігали як маріонетка від одного до другого. Це вже й дурню ясно, що Ви шукаєте вигоду. Коли Чорна була в селищній раді, то Ви боролися проти неї і свинарника,на всі сесії в масці ходили, зупинку погрожували на Подолі розвалити, а тут такий поворот...... Вже й свині не смердять, і зупинка не мішає, і з директором свинарника Ви дружите, мабуть добре підмазав!!!!!Тепер на Латиша і Петрова переключилися, сидите там з Бєлочкою в приймальні і думки від безділля дурні в голову лізуть: кого б сьогодні подіставати?! Звичайно, добре пристроїлися, в однії пенція, в другої- халявні бабки з селищної ради. Вас вже давно ніхто не сприймає, так що не старайтеся і не пишіть в газети , не виставляйте себе на осуд!!!!!!
5. Білицький виборець / 25 січня 2016, 16:44
3.Гнатович
«сліпих з групи познімали»
Невже "сліпий" Латиш вже не інвалід?
6. джумшуд / 25 січня 2016, 20:22
Латыш,покайся и уйди.
7. дистало / 27 січня 2016, 21:13

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
8. Зухра / 27 січня 2016, 23:49
ЛIда тебе вже собака не схоче.Так ти свиней д..чиш.Тибе треба на сказ провiрить.Хоч дiагноз на литцо.
9. шудджум / 4 лютого 2016, 09:51
6.джумшуд
«6. джумшуд / 25 січня,
Латыш,покайся и уйди.»

100%
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації