Вхід | Реєстрація

Глядачі нагородили артистів шквалом аплодисментів

Глядачі нагородили артистів шквалом аплодисментів

У такий спосіб вони віддячили працівникам районного Центру культури та дозвілля за концертну програму.

Минулої суботи місцеві артисти провели для земляків розважальний захід «Заходьте на посиденьки до Тимоша й до Феньки». Організатори приурочили його до новорічних свят.

Герої вистави — подружня пара Тиміш і Фенька, роль яких зіграли Дмитро Бобрищев та Наталія Скакун, їх двоє кумів (Олег Шабалтій, Сергій Телятник), кума Химка (Наталія Слісаренко), паламар Акакій Ферапонтович (Дмитро Срібний), шинкарка (Альона Єлізарова).
Українське село. Будинок Тимоша і Феньки. Дружина лає чоловіка, що той до куми зачащає. Та Тиміш твердо стоїть на своєму: мовляв, кума з музиками запросити ходив. Справді, до будинку заходять гості, які грають для господарів. Фенька, потанцювавши з чоловіком, частує їх. Поздоровивши зі святами, кум разом із музиками прощаються з господинею. Тиміш проводить їх. Дорогою чоловіки заходять до шинку, щоб скуштувати слив’яночки, сальця та солоненького огірка. А в цей час до Феньки завітав інший кум, який починає залицятись до господині. Раптом повертається Тиміш і бачить, що його дружину обіймає інший чоловік. Фенька, не розгубившись, стверджує, що кум учив її танцювати. Продемонструвавши здобуті навики, вона йде запросити гостей на вареники. Тиміш, у свою чергу, мчить до куми Химки, бо знає, що її чоловік ще в шинку сидить. Але його випередив паламар. Засмутившись, Тиміш повертається додому і робить висновок, що його дружина найкраща. За хвилину з’являється Фенька. Разом із Тимошем та іншими артистами вони частують варениками учасників конкурсу, а потім і глядачів у залі.

Сценки, які показували артисти, чергувалися з пісенними й танцювальними номерами. Учергове кобеляцькі працівники культури довели, що вони є справжніми театралами. І що вміють не лише співати та майстерно перевтілюватись у героїв вистав, а ще й глядачів до участі в них залучати. До речі, усі присутні, хто мав бажання, випробували свої сили в рухливих конкурсах. Вони і в мішках стрибали, і на швидкість переодягались, і бутерброди готували, і вареники їли, і навіть героями казки змогли побувати.

Глядачі, переглянувши концертну програму, аплодували артистам стоячи.

Крім театралів, музичні композиції для присутніх виконували Алім Чесак, Юлія Твердохліб, Юлія Колінько, Сергій Буйнецький, Наталія Вільхова, Сергій Китайгора, гурти «Камертон», «Гармонія» і «Явір». Запальними танцями порадував аматорський ансамбль «Барвінок». Ну і, звичайно ж, не обійшло без троїстих музик на чолі з Віктором Фесюрою.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації