Вхід | Реєстрація

Козельщинські правоохоронці охороняли порядок під час Водохреще

Козельщинські правоохоронці охороняли порядок під час Водохреще

Здавалося б, новорічні свята лише розпочались. Тільки-но приходив Миколай, щойно наряджали ялинку, відкорковували шампанське, їли кутю і вареники, колядували, перевдягались в Маланок і засівали. А уже Водохреща. Це свято, як відомо, замикає цикл різдвяно-новорічних святкувань. Не так далеко й до весни, тож аби про зиму та зимові свята залишились лише найпозитивніші враження, варто гарно та в найкращих українських традиціях відсвяткувати другий Святий вечір та Водохреща.

Так у с. Піски Козельщинського району 19.01.2016 року пройшло святкування Водохрещі. На дане святкування, поблизу р. Псел завітало багато людей з Козельщинського району та сусіднього Глобинського. Вони купалися в річці, освячували воду та інші продукти харчування. Охорону громадського порядку на даному масовому заході забезпечували працівники Козельщинського відділення поліції, а саме старший інспектор майор поліції Віталій Заєць, інспектор поліції капітан поліції Валерій Покидько та інспектор поліції лейтенант поліції Олександр Дробаха. Також на святкуванні був присутній працівник Козельщинського РС МНС. Під час забезпечення публічного порядку і безпеки громадян порушень чинного законодавства не було.

 

 


Автор: Людмила ЧЕМЕРИС, інспектор Козельщинського відділення поліції.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації