Вхід | Реєстрація

Фінал огляду-конкурсу шкільних команд КВН

Фінал огляду-конкурсу шкільних команд КВН

20 січня у центрі культури та дозвілля пройшов фінал огляду-конкурсу шкільних команд КВН. Дивували своїм цікавим гумором команди: «Браво» Новосанжарського навчально-виховного комплексу (керівник Шкільна О.Г.), «Страйк» Нехворощанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (керівник Москаленко Б.О.), «Шанс» Руденківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (керівники Білокінь В.І., Махно А.В.), «Джентельмени удачі» Пристанційнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (керівники Петренко Т.Ю., Оніщук І.Г.). Жартували КВНщики на тему «Шкільний фарт або формула успіху». Протягом гри зберігалася інтрига, тому що у фіналі зібралися найсильніші команди району. За підсумками журі конкурсу перемогу здобула команда «Джентельмени удачі» Пристанційнівської школи, ІІ місце посіла команда «Браво» Новосанжарського НВК, ІІІ місце – команда «Шанс» Руденківської школи.

Окремо хочемо подякувати спонсору, Раді сільськогосподарських товаровиробників в особі Харченка Миколи Олексійовича, за підтримки якого були придбані торти для нагородження команд.

Бажаємо команді «Джентельмени удачі», яка буде захищати честь району на зональному обласному огляді-конкурсі команд КВН, ні пуху, ні пера.

Можна переглянути підсумкові протоколи


Автор: Відділ освіти Новосанжарської РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації