Вхід | Реєстрація

Кобеляцька міська рада: Про підсумки роботи зі зверненнями громадян за 2015 рік

Кобеляцька міська рада: Про підсумки роботи зі зверненнями громадян за 2015 рік

За 2015 рік робота зі зверненнями громадян у Кобеляцькій міській раді проводилась на виконання Закону України "Про звернення громадян", Указу Президента України від 07.02.2008 р. № 109/2008 "Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів влади та органів місцевого самоврядування.

За 2015 рік до Кобеляцької міської ради надійшло 1027 заяв, пропозицій і скарг громадян, з них колективних – 40.

На особистому прийомі до міського голови зареєстровано 87 громадян.
Найбільшу частку звернень становлять за 2015 рік земельні питання – 435 щодо приватизації, оренди та викупу земельних ділянок, на яких розташовані об’єкти підприємницької діяльності.

Усі звернення громадян були розглянуті у встановленому законодавством  терміни.

По 29 зверненнях громадян були утворені комісії міської ради, які розглядали питання, підняті у зверненнях з виїздом по місцю проживання заявників.

За 2015 року видано 7685 довідок по питанню оформлення соціальної допомоги, субсидії, спадщини, земельні питання. Зареєстровано договорів найму – 159.

При розгляді звернень громадян працівниками міської ради особлива увага приділялась дотриманню законності, об’єктивності та дотримання термінів розгляду, запобігання повторних звернень.


Автор: Кобеляцька міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 січня 2016, 10:19 | Кобеляки | Суспільство


1. Гість / 29 січня 2016, 10:06
Скажіь , а кому потріні оці ваші сухі цифри ? Ви перед ким звітуєте ? Складається таке враження , що маразм бувшого радянського союзу процвітає . Чомусь в цій статті не описали , які нагальні питання розглядалися і яке прийнято рішення . Чи в місті немає проблем ?
Сергій Васильович , Ігорь Миколайович , ганьба таким совковим звітам !!!!!!
2. Сэм / 29 січня 2016, 10:45
Дійсно маразматики! А чий викормиш Копелець? Партії, бо в 60 вже пізно мінятись... Гітлер в своєму творі "Майн кампф" писав, що чим потворніша брехня, тим охочіше в неї повірять. І фашисти, і комуністи своїми гігантськими пропагандистськими машинами дурманили і оболванювали свої народи. Сьогодні зразком такої політики є Путін... А Сан-Санич "это мелочь", яка навіть не звенить в кармані
3. Оракул / 29 січня 2016, 13:12

Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
4. Оракул / 29 січня 2016, 13:17

Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
5. гостинець / 29 січня 2016, 13:22
3.Оракул
«. Сьогодні зразком такої політики є не Путін а наша влада. Вона своєю брехнею перещеголяла Гітлера з Гебельсом, але народ їй вірит.»

Додати немає чого...на жаль.
6. Опаньки / 29 січня 2016, 16:50
1.Гість
«
Сергій Васильович , Ігорь Миколайович , ганьба таким совковим звітам !!!!!!»

Опаньки! А причьом тут Філон із Поповичем.Там же підпис стоїть - міська рада. Представляєте ціла міська рада, Сам самич, Кампот, два секретаря,юріст і навєрно сторож такий геніальний текст составляли. Нє, наверно один сторож писав.
Ну шо, як дороги чистять, так і отчоти пишуть.
7. Кіноман / 29 січня 2016, 22:37
5.гостинець
«3.Оракул
«. Сьогодні зразком такої політики є не Путін а наша влада. »

Ты вгоняешь маму в самый гроб сыночка и даже глубже (сериал "Ликвидация")
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації