Вхід | Реєстрація

У 51-річного жителя району вилучили 33 літри самогону

У 51-річного жителя району вилучили 33 літри самогону

22 січня 2016 року працівниками Кобеляцького відділу поліції було проведено санкціонований обшук за ухвалою Кобеляцького районного суду в с. Чорбівка Кобеляцького району у домогосподарстві гр. М. 
Під час обшуку у 51-річної власниці господарства було виявлено та вилучено 33 літри рідини специфічного запаху схожої на самогон, а також пристрій для самогоноваріння. Дана рідина знаходилась як у будинку, так і в господарських приміщеннях. Вище вказана рідина та пристрій вилучено, та направлено на експертизу.
Інформацію щодо розповсюдження самогону гр. М було отримано від місцевих мешканців, зокрема скаржилися матері та дружини місцевих чоловіків. 
За зберігання та розповсюдження самогону старшим дільничним поліції Володимиром Васютою було складено адміністративний протокол за статтею 164-16 «Зайняття забороненими видами господарської діяльності». Санкція даної статті передбачає накладення штрафу від ста до п’ятисот неоподаткованих мінімумів доходів громадян.


 


Автор: Володимир ФЕДАН, начальник Кобеляцького відділу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 січня 2016, 10:22 | Кобеляки | Кримінал


1. рабинович / 29 січня 2016, 11:32
это самозанятость,а не хозяйственная деятельность
2. гостинець / 29 січня 2016, 13:31
Судячи з пляшок на фото,там ще й "Hennessy" бадяжили!
3. ГІСТь / 29 січня 2016, 15:14
А в КОБЕЛЯКАХ всё ОКЕЙ ---КРЫША--- (а выше крыши не ....)
4. Іванко / 29 січня 2016, 15:55
Поліція нова, а криша стара
5. гостинець / 29 січня 2016, 18:56
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Ні,Федан нормальний,можливо це мені тільки здається,але за теорією Ломброзо(вчора,сука,чось,не спалося,все вичитував, разну хуйню),Сисенко,йому програє,стопудово!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації