Вхід | Реєстрація

П’яті «Дзвінкі голоси»

П’яті «Дзвінкі голоси»

Артистичне знайомство в маршрутці від Діани Дубровенко, запальні танці від Дмитра Родіоненка і вокал англійською від Катерини Афоніної — найяскравіші враження, одержані кореспондентом «ЕХО» першого конкурсного дня «Дзвінких голосів».

5‑го лютого концерт «Дзвінких» у Руденківці традиційно починається о 16:00. Актова зала Руденківської школи без порожніх місць, проте і значного аншлагу немає. Пригадується, коли у перших «Дзвінких голосах» брали участь лише руденківські вокалісти, черга глядачів вишиковувалася на кілька метрів углиб шкільного коридору. Такий собі міщанський глядацький патріотизм: своїх дивитися і слухати цікавіше, навіть якщо вони менш талановиті.

Уже кілька років поспіль «журити» (Від слова «журі». — Авт.) вокалістів приїздять судді з Полтави на чолі з заслуженою артисткою України Наталією Сулаєвою.

— Ви вже молодці, коли виходите на цю сцену, розвиваєтеся, показуєте, як ви любите нашу країну! — говорить у своєму вступному слові на початку концерту Наталія Сулаєва. — Нам завжди приємно приїжджати до Руденківки, до вашого району і зустрічати нових талановитих дітей!

Дивувати голову журі та її колег і цього року було кому: сім учасників старшої вікової групи та вісім — молодшої готові були представити на розсуд глядачів та суддів свої вокальні номери. І не лише вокальні. Так, Дмитро Родіоненко із Пристанційного, єдиний юнак на цьогорічному конкурсі, у своєму виступі не лише співав, але й запально пританцьовував. Та так артистично, що навіть Наталія Сулаєва, яку вважають суворим суддею, не могла стримати щирого сміху. А після закінчення виступу довго переводила подих, щоб у мікрофон сказати свій коментар.

— Діма, тобі щось треба робити з хореографією! (Сміється) Проте, колеги, я нагадую, що ми оцінюємо все ж таки вокал!

Варто зауважити, що і другий виступ Дмитра судді оцінюють доволі позитивно (знову ж таки, завдяки артистизму юнака. — Авт.) і він досить несподівано стає одним із претендентів на перемогу у старшій віковій категорії.

Ще однією несподіванкою навіть для руденківських наставників стає більш ніж вдалий виступ Діани Дубровенко. Вона, як і на відборі, співає доволі дивну сучасну пісню «Маршрутка». І настільки вживається у роль, що отримує від «суворої» Сулаєвої максимальний бал: «десятку».

А от першу пісню Катерини Афоніної із Нових Санжар, однієї з фавориток конкурсу, судді оцінюють не надто високо. Принаймні, група підтримки дівчини явно сподівається на значно вищі бали. Другий виступ Каті виходить значно вдалішим. І, що головне, отримує схвалення журі. Дівчина співає англійською, ніби рідною, і виглядає на сцені так органічно, що заслуговує від вибагливих суддів на дві «десятки». Це дає їй високі шанси на загальну перемогу. Адже попереду і в неї, і в решти учасників — другий конкурсний день, який розпочнеться 12‑го лютого о 16:00 у тому ж залі. Для глядачів це означає можливість побачити ще три десятки номерів від талановитих виконавців. Плюс співочий майстер-клас від когось із членів журі. Має бути цікаво. Зрештою, приходьте, приїздіть — побачите!


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Самотерапевт / 17 лютого 2016, 15:51
У Санжарах вже пятий раз проводять. А в Кобеляках Проскура з Горденком у свій час пророчили велике майбутнє своєму пісенному шоу. Але получився пшик і "большой скандаль"
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації