Вхід | Реєстрація

Конкурсно-розважальна програма «Хто? Кого?» відбулась в Кременчуцькій виховній колонії

Конкурсно-розважальна програма «Хто? Кого?» відбулась в Кременчуцькій виховній колонії

12 лютого в Кременчуцькій виховній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області провели конкурсно-розважальну програму «Хто? Кого?». До участі запросили студентську команду дівчат професійного ліцею  ім. А.С. Макаренка.

Зустріч відбулась з нагоди Дня закоханих та з метою виховання поваги молоді один до одного в колективі, розвитку логічного та образного мислення і творчих здібностей учасників гри.

Свято було переповнене хорошим настроєм та позитивними емоціями в атмосфері здорової конкуренції між учасниками. Дійство відбулось у формі «запеклої боротьби» та порозуміння.

Ведучі запропонували учасникам виконати дотепні та розважальні кумедні конкурсні завдання аби визначити хто сильніший – хлопці чи дівчата? Це була справжня дуель між чоловічим та жіночим світами, що складалась з змагальних ігор та бліцопитувань. Красуням і красунчикам довелося згадати чимало жіночих і чоловічих хитрощів, щоб захопити увагу один одного і врешті-решт перемогти. Якщо в одному конкурсі обидві команди набирали однакову кількість балів, влаштовувались «Дивоглядки».

Вболівальники активно підтримували свої команди. Результати змагань показали, що в світі дівчата і хлопці залишаються бути однаково веселими, кмітливими і винахідливими.

Музичні паузи та виконання романсів під гітару стали родзинкою заходу та відкрили найтонші відтінки душевного настрою молоді.

На добру згадку про зустріч хлопці колонії подарували дівчатам власноруч виготовлені валентинки.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 лютого 2016, 17:10 | Кременчук | Суспільство
1. Трампампам / 14 лютого 2016, 12:31
Якась двозначна назва, як для конкурсу у тюрмі.
2. Олена / 15 лютого 2016, 13:23
А хто скзав в тюрьмі? Конкурс відбувся у виховній колонії, де знаходяться звичайні підлітки, як у звичайних школах і професійно-технічних училищах!!!!!!!!!!!!!!!!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації