Вхід | Реєстрація

Держслужбовець Троцький із Козельщини у нетверезому стані на авто - правда чи вигадка?

Держслужбовець Троцький із Козельщини у нетверезому стані на авто - правда чи вигадка?

У ніч з 6-го лютого працівники полтавської поліції спільно з громадською організацією «Громадський контроль Полтавщини» зупинили автомобіль, який, за їх словами, порушив ПДР. За кермом був перший заступник голови Козельщинської РДА Олександр Троцький.

За словами свідків, від порушника був відчутний запах алкоголю. Не виконавши прохання представника поліції чиновник втік з місця події.

Сам же Олександр Троцький говорить що насправді все було зовсім не так.

До цього часу вдалося зустрітися із усіма учасниками подій і отримати коментар. Але переконливих доказів, крім словесних версій, до цього часу не надала ні сторона звинувачення (поліція, громадські активісти), а ні звинувачений працівник РДА Козельщини.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 лютого 2016, 12:31 | Козельщина | Суспільство


1. Припоминаю / 15 лютого 2016, 12:51
припоминаю, було колись шось похоже за участія орденоносного парламентарія Реки. тОді із гаішників погони полетіли. Інтересно шо буде зараз.
2. Голуб / 15 лютого 2016, 13:09
Пропоную пристрій в машину, щоб реагував на алкогольний запах. П’ЯНИЙ сідає в автомашину - машина не заводиться.
3. рабинович / 15 лютого 2016, 13:46
почему его не застрелили
4. гість999 / 15 лютого 2016, 14:19
На фіга держати на роботі "даїшників",які невтьопні наздогнати навіть "жигулі".Голольоду злякалися,це п.здець!
5. Гонщик / 15 лютого 2016, 15:48
Поліція ясно.А що таке громадський контроль?Яким законом передбачено його?Ще нехватало щоб дружинніки-задрочі мене зупиняли.
6. O_Sedoy / 15 лютого 2016, 15:50
Где вы такого Швондера нашли? Гад, русские слова вставляет в речь - это раз.
Не работает похоже нигде, раз по рейдам шляется, а свитерок и куртка не бомжачьи (ворует?) - это два. Не в АТО - это три. Куда смотрит СБУ?
Козельщане, похоже, вообще не патриоты. Ленин хоть и обплеванный, но не снесен. А воин-оккупант вообще нетронутый. Непорядок. И, похоже,Э уже никто не скачэ... Ужас.
7. рабинович / 15 лютого 2016, 16:57
5.Гонщик
«Поліція ясно.А що таке громадський контроль?Яким законом передбачено його?Ще нехватало щоб дружинніки-задрочі мене зупиняли.»

громадскій контроль потрібен шоб мусора на стріляли в упор
8. Патриот Лупаца / 15 лютого 2016, 17:15
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
6.O_Sedoy
«
Козельщане, похоже, вообще не патриоты. Ленин хоть и обплеванный, но не снесен. А воин-оккупант вообще нетронутый. Непорядок. И, похоже,Э уже никто не скачэ... Ужас.»

O Sedoy,а не соснуть ли вам хуйца?
9. Патриот Лупаца / 15 лютого 2016, 22:35
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
6.O_Sedoy
«Козельщане, похоже, вообще не патриоты. Ленин хоть и обплеванный, но не снесен. А воин-оккупант вообще нетронутый. Непорядок. »

Слышь, Седой! Уймись, придурок! Это, наверное, из-за тебя в Козельщине памятник Ленину снесли... А с памятника воину-освободителю не дай Боже, хоть камешек упадет... Баран ты безмозглый, воин-освободитель - это твой, мой, его и ее... дедушка-прадедушка!!! Память о них в наших сердцах, ее беречь и укреплять надо, на таком вот патриотизме воспитывать молодежь!!! А ты!!!... Памятники ему мешают, "патриот" ты гребанный, ты сейчас, небось, в вышиванке перед компом сидишь и в АТО собираешься... или ты только оттуда и туда, как депутат!???
10. Михайло / 16 лютого 2016, 10:27
2.49: "...з нами присутній громадсь- Голова громадского об’єднання Козельщинського осередка «Громадський контроль Полтавщини»..."
Взагалі-то Голова - посада виборна, то ж постає питання: хто ж крім пана Несвітайлова входить до "Козельщинського осередка", і хто обирав шановного Євгена Головою?
11. місцева / 16 лютого 2016, 13:09
йог ч лен вибрав його своїв головою....
12. дурик / 19 лютого 2016, 21:42
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
мусора дебили в
нього даже документи на руках
13. дурик / 19 лютого 2016, 21:43
плицаи дурики внього навить документи залишились
14. Тю Навас / 22 лютого 2016, 00:12
Кіно отпадне. Заставка з півасіком у руці саме то. Бо Троцький тіко пиво глушить. Часто бере розливне полтавське в оптовичку. Продавщиці знають. Якраз 6-го гуляв зустріч випускників (15 років) літрів 3 вдув. От і запах. Поліція тож порадувала. Запах унюхали, треба експертизу. Вони нормально віддають документи хай дальше їде. Потім якісь притензії. З дурноголової міліції нормальну поліцію не зробиш. Громадський активіст. Яка громада такі активісти. Повеселив голос за кадром. Адвокат Боровіцький доказує шо Троцький хронічний трезвеник. Насмішив! Правильно Саньок, без дяді Боді нікуди. У нього грошенят багато, ти веселись а він заплатить. Потім відтанцюєш.
15. Патриот Лупаца / 22 лютого 2016, 21:55
14.Тю Навас
«Кіно отпадне. Заставка з півасіком у руці саме то. Бо Троцький тіко пиво глушить. Часто бере розливне полтавське в оптовичку. Продавщиці знають. Якраз 6-го гуляв зустріч випускників (15 років) літрів 3 вдув. От і запах. Поліція тож порадувала. Запах унюхали, треба експертизу. Вони нормально віддають документи хай дальше їде. Потім якісь притензії. »

Зачетно! Как тонко все подмечено...
16. Тю Навас / 17 березня 2016, 13:20
Постановою інспектора Козельщинського відділення поліції від 12.02.2016 року на першого заступника Козельщинської РДА гр Троцького Олександра Андрійовича було накладено стягнення за ч. 2 ст. 122 КУпАП (порушення правил проїзду перехрестя) в розмірі 425 гривень.Троцький звернувся до Козельщинського районного суду про скасування постанови інспектора поліції, але правда та гуманність суду взяла гору і відповідно до постанови Козельщинського районного суду від 02.03.2016 року Троцькому відмовлено в задоволенні позову, та залишено в силі постанову інспектора.
17. Тю Навас / 17 березня 2016, 13:26
17.03.2016 року Козельщинським районним судом прийнято рішення про притягнення першого заступника Козельщинської РДА гр Троцького Олександра Андрійовича до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст.130 КУпАП (...відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо вживання лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції,)визнано винуватим та накладено стягнення в розмірі 3400 гривень.
18. Патриот Лупаца / 17 березня 2016, 13:48
Круто попал пацан! Видать таки "не уклав угоду" ни с каким адвокатом, то ли они все ему не в масть, то ли они умнее... Правильно: виноват - отвечай! Как в сказке про Чипполино есть такое выражение, немного вульгарное -"катюзi - по заслузi". Впрочем, он получил то, что заслужил...
19. Патриот Лупаца / 17 березня 2016, 15:02
"Поліція затримала міністра у справах місцевого самоврядування і регіонального розвитку Словенії Хенріка Г’єркеша за керування автомобілем у нетверезому стані. В результаті чиновник добровільно подав у відставку зі своєї посади. Міністр повідомив, що сів за кермо службового автомобіля сам, оскільки робочий час його водія до того моменту вже закінчився.
Після прикрого інциденту Г’єркеш подав у відставку, щоб не ганьбити своїх колег в уряді і партії."
А як же буде у випадку з Козельщинським чиновником, першим заступником керманича району??? Чи ж вистачить йому порядності та розуму вчинити так, як Словенський чиновник? Питання...
20. Ігорьок / 17 березня 2016, 15:39
19.Патриот Лупаца
«А як же буде у випадку з Козельщинським чиновником, першим заступником керманича району??? Чи ж вистачить йому порядності та розуму вчинити так, як Словенський чиновник? Питання.»

дуже кровожадно!Хоча п"яний за кермом той якраз випадок щоб по повній програмі,бо алкаші за кермом вже обнагліли.Правильно якби кожного кого піймали п"яним за рулем відправляли на рік на громадські роботи,а зароблені гроші перераховували на лікування постраждалих в ддп.Тільки ось в даному випадку проглядується щось схоже на помсту,чи застарілий конфлікт.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації