Вхід | Реєстрація

У Полтаві відбувся марш пам’яті Антона «Сіф» Грицая

У Полтаві відбувся марш пам’яті Антона «Сіф» Грицая

Увечері 15 січня у Полтаві відбувся марш пам’яті Антона «Сіф» Грицая. Його організували представники ультрас угруповання ФК «Ворскла» «Crew of golden eagle», одним із засновників якого був Антон.

Нагадаємо, що рівно рік тому, будучи добровольцем батальйону «Азов», він героїчно загинув у бою в с. Широкине Донецької області. За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час збройного конфлікту нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно) та нагородою «За вірність народу України» І ступеня (посмертно).

Вшанувати пам’ять героя прийшли не лише представники ультрас і друзі хдопця, а й небайдужі полтавці. Марш пройшов центральною вулицею міста. Його учасники зупинились біля меморіальної дошки Антону, що розміщена на будівлі ПНПУ ім. Короленка, де він навчався. Завершилась хода поруч із меморіалом Небесної Сотні, що також створений за ініціативи «Crew of golden eagle».

Вічна пам’ять герою!


Автор: «Громадське. Полтава»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 лютого 2016, 11:23 | Полтава | Суспільство
1. Ирина / 4 квітня 2016, 23:46
Как наркоман может быть, депутатом . Смешно
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації