Вхід | Реєстрація

Кобелячани вшанували воїнів-афганців

Кобелячани вшанували воїнів-афганців

15 лютого 2016 року  мешканці міста Кобеляки зібралися на мітинг, присвячений дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 27 річниці виведення військ  із Афганістану біля пам’ятного знака воїнам-афганцям за участю голови районної державної адміністрації Таміли Шевченко, голови районної ради Володимира Кішінського, районного військового комісара Сергія Каплатого, голови Кобеляцької районної спілки ветеранів Афганістану Володимира Дриги та представників підприємств, організацій, установ району, інститутів громадянського суспільства, засобів масової інформації, громадськості.

Розпочала  мітинг словами привітання Таміла Шевченко. Зазначила, що держава вшановує подвиг воїнів-інтернаціоналістів, віддаючи належне їх героїзму, мужності  та відданості. Зауважила, що події війни в Афганістані зачепили багато сімей в Кобеляцькому районі, не обминувши і ії родину. Відмітила, що у житті воїнів-земляків, які стали учасниками бойових дій, назавжди залишилися в пам’яті сумні спогади про чужу і жорстоку війну, про полеглих у боях товаришів-побратимів. Наголосила, що роки, які минули з того часу, згуртували колишніх бійців-інтернаціоналістів, поєднали в одну родину, де біль одного  віддається щемом  у серцях інших. Відзначила, що багато колишніх воїнів-афганців і сьогодні продовжують нести свій військовий обов’язок, захищаючи кордони рідної держави на Сході України. Акцентувала увагу на тому, що лише спільними зусиллями ми зможемо досягти перемоги і забезпечити подальше процвітання нашої Батьківщини. Побажала присутнім мирного неба над головою, достатку і благополуччя, сімейного затишку, міцного здоров’я.

Із вітальними словами пошани та вдячності за віддану службу до учасників зібрання також звернулися Володимир Кішінський, Сергій Каплатий та Володимир Дрига.

Мітинг завершився вшануванням полеглих у боях героїв хвилиною мовчання і покладанням квітів до пам’ятного знака воїнам-афганцям.


Автор: Кобеляцька райдержадміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 лютого 2016, 13:13 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації