Вхід | Реєстрація

Перехожі затримали чоловіків, які пограбували жінку

Перехожі затримали чоловіків, які пограбували жінку

Двоє чоловіків увечері наздогнали жінку, яка сама йшла по вулиці Гожулівській, вирвали з її рук сумку та почали втікати. Жінка кинулась навздогін грабіжникам та почала щосили кликати перехожих на допомогу. Двоє полтавців, які були неподалік, відгукнулись на благання потерпілої, наздогнали та затримали одного з нападників.

Встановили місце перебування та затримали другого нападника працівники Київського відділення поліції міста Полтави, які прибули на місце події. Якихось чітких пояснень своїм діям зловмисники надати не змогли.

Ні до кримінальної, ні до адміністративної відповідальності чоловіки раніше не притягувались. Зараз відносно них порушено кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, скоєний за попередньою змовою групою осіб). За скоєне їм загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

 


Автор: Київське відділення ГУ НП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 лютого 2016, 18:34 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації