Вхід | Реєстрація

Крадій-невдаха

12 лютого 30‑річний мешканець Кобеляк, проходячи біля магазину «Маркетопт», побачив велосипед марки «Водан», що стояв біля будівлі. Дуже йому припав до душі цей велосипед. Тож він не втримався і вкрав його.

Та злочинцю не пощастило, оскільки поряд проходили співробітники карного розшуку Кобеляцького відділу поліції. Миттєво відреагувавши на заяву власника про крадіжку велосипеда, вони наздогнали та затримали крадія.

По даному факту відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії. За вчинення крадіжки правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.


Автор: Катерина Смага, старший інспектор Кобеляцького відділу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 лютого 2016, 10:36 | Кобеляки | Кримінал
1. рабинович / 20 лютого 2016, 11:16
почему не застрелили при преследовании?
2. Гай Фокс / 20 лютого 2016, 12:02
1.рабинович
«почему не застрелили при преследовании?»
Не попали... Потом патроны кончились. Пришлось взять живым.

Змінено 20.02.2016, 12:04
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації