Вхід | Реєстрація

Тиждень математики і фізики у ліцеї

Тиждень математики і фізики у ліцеї

Проведення тижня  математики і фізики  у ліцеї стало доброю традицією.    Цього року  даний захід відбувся із 15 по 19 лютого. Його мета: підвищення професійної компетентності викладачів  з  науково-методичної роботи, а також розвиток пізнавальної і творчої активності ліцеїстів.

Організаторами  проведення стали ради кабінетів і активи математичного та фізичного гуртків. Для участі були залучені не тільки учні, які добре знають і люблять дані предмети, а й ті, хто має низький рівень навчальних досягнень, на уроках пасивний та байдужий, але наділений артистичними та організаторськими даними, вміє добре малювати.  Учні самостійно збирали матеріал, виявляли ініціативу, наполегливість та відповідальність.

15 лютого (історичний день)  проведено конкурс стіннівок, конференцію «Видатні постаті в історії математики і фізики», повідомлення про жінок-математиків і фізиків, вікторину «Впізнай вченого», а також пізнавальний захід «Історія створення автомобіля».

16 лютого  розв'язували задачі на логіку та провели усний журнал «Видатні математики і фізики Кобеляччини»,  який створено за матеріалами книги Костянтина Бобрищева «Отчий край».

17 лютого ( змагальний день) відбулася інтелектуальна гра-змагання  «Фізика та математика навколо нас», розв'язували ребуси, кросворди , головоломки.

18 лютого   (ігровий день)  для другокурсників проведено гру «Міф»  та для першокурсників годину цікавої математики  і  фізики «Подорож країною природничо-математичних наук».

19 лютого (фінальний день) учні ліцею відгадували математичну і фізичну вікторини та підвели  підсумки тижня . Нагороджено переможців.

Сподіваємось, що жоден з учнів не залишився байдужим до математики та фізики.


Автор: Кобеляцький професійний аграрний ліцей


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 лютого 2016, 17:13 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації