Вхід | Реєстрація

Селищним депутатом стала Віта Петрова

21 лютого у Біликах відбулися проміжні вибори до селищної ради.

Ми вже неодноразово повідомляли про те, що у селищі Білики невдовзі відбудуться вибори. Біличани мали обрати собі всього-навсього одного депутата від округу № 20. Як відомо, колишній місцевий депутат Сергій Петров був обраний заступником селищного голови. Згідно закону, він не міг суміщати цю посаду з депутатством.

Виборчий процес розпочався зі скандалу. Громадський активіст Лідія Чернига заявила про порушення виборчою комісією законодавства. Та ні правоохоронці, ні районна виборча комісія не угледіли в діях біличан криміналу.

У виборчих перегонах взяли участь два кандидати. Ними стали місцеві жительки Наталія Левонтівцева та Віта Петрова, дружина вже колишнього депутата.

У понеділок 22 лютого працівник редакції у телефонному режимі  зв’язався з Остапом Храпком, головою виборчої комісії. Остап Йосипович повідомив результати виборів депутата від округу № 20.

За його словами, у голосуванні взяли участь 94 виборці з 159, котрі проживають в окрузі. Чотири бюлетені були визнані недійсними. За Віту Петрову проголосували 74 виборці, за Наталію Левонтівцеву — 16.

У результаті виборча комісія визнала обраною депутатом селищної ради Віту Петрову.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 лютого 2016, 12:44 | Кобеляки | Політика


1. рабинович / 25 лютого 2016, 14:56
це перемога чи зрада?
2. Асісяй / 25 лютого 2016, 15:30
Бог його святий зна. Ну судячи з жукової " передвиборної агітації" з цього рою для Біликів меду не буде, а для Жука - бовна бочка. Так що для кого перемога повна а для кого кабздец.
3. теперішня / 26 лютого 2016, 17:54
рабінович-це поразка.Рейтинг побачили, тепер нюхайти друг дружку.
4. Лідія Чернига / 27 лютого 2016, 13:39
Після "блискучої" перемоги Віти Петрової на проміжних виборах ьіличанам слід боротися ще і з "Сімейними Традиціями"... Не слід забувати, що Сергій Петров добряче "підлатався", коли збирав та возив "тітушок" на АНТИМАЙДАН, а Віта, як не як, йому дружина-берегиня.
5. гість / 27 лютого 2016, 14:29
О, пані Лідія, оце тобі й на!!!!! А Ви така вся біла та пухнаста.....
6. Соціаліст / 27 лютого 2016, 17:05
Ліда нарешті ти написала від свого імені,а не під ніком.Розкажи тепер читачам , чому ти так палко боролася з "Сільськими традиціями", а тоді варила їм каші.Та нагадай скільки людей на Подолі проголосувало за тебе на виборах.Та може ще хвате духу нарешті висвітлити скільки грошей отримує твоя подруга Наташа від селищної ради кожен місяць.
7. Свистун / 28 лютого 2016, 17:52
Молодец Петров шо возил на антимайдан.Я не знап ,я бы с ним поехал.Вовремя бы остановить тот "кровавый майдан" ,и небыло бы страшных жертв ,и таких тарифов ,и таких цен.А пишет это не Черныга.Не ее стиль.очень порядочно и безтолково.Не тот маштаб .Чорт знает шо.
8. Асісяй / 29 лютого 2016, 15:40
6.Соціаліст
«Та може ще хвате духу нарешті висвітлити скільки грошей отримує твоя подруга Наташа від селищної ради кожен місяць.»

Цікаво а за селищна рада платить Бєлкі ? щоб держала рот закритим?
9. гість / 29 лютого 2016, 16:20
8.Асісяй
«Цікаво а за селищна рада платить Бєлкі ? щоб держала рот закритим?»

Цього закон вимагає!!!!!! Бо вона дуже хитрови.......на, в " Старт" не вернулась, бо і нафіг там нікому не нужна, от і платить с/р їй бабло ( компенсацію), бо по закону вона повинна повернутись на своє робоче місце, з якого пішла в секретарі
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації