Вхід | Реєстрація

Обвинувачений в хабарництві поліцейський виписався з однієї лікарні і ліг в іншу

24 лютого колегія суддів Апеляційного суду розглянула справу затриманого на хабарі в 30 тисяч доларів США заступника начальника відділу управління захисту економіки поліції Полтавщини Андрія Мельничука. На суд він втретє не з’явився. Як повідомлялося на минулих засіданнях, в Апеляційному суді оскаржується ухвала про обрання обвинуваченому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави. Захисники сказали, що застава була внесена. Згодом притягуваного госпіталізували в першу міську клінічну лікарню з закритою черепно-мозковою травмою, струсом мозку, забійною раною потилиці і забоєм шийного відділу хребта. Деталі того, як саме притягуваний отримав травми, адвокати ні суду, ні журналістам не повідомили.

На сьогоднішньому засіданні стало відомо, що з 16 лютого Андрія Мельничука виписали. Про це в телефонному режимі повідомив інтерн першої міської клінічної лікарні. Захисник обвинуваченого Роман Кабальський надав суду довідку про те, що з 18 лютого обвинувачений перебуває в «спеціалізованій» поліклініці УМВС. Така інформація викликала в колегії суддів підозри.

— Поліклініка УМВС — це не спеціалізований медичний заклад. Це заклад системи УМВС — і все... Зараз він фактично ухиляється від явки в суд, — сказав суддя Андрій Рябішин.

Адвокат зазначив, що не вважає госпіталізацію ухиленням від суду, тим більше, що відомо, де саме перебуває обвинувачений. На це колегія суддів запитала, чому Андрій Мельничук не з’явився на судове засідання, що відбулось 17 лютого? Адже 16 лютого його виписали з першої міської клінічної лікарні, а 18 лютого госпіталізували в поліклініку УМВС. Роман Кабальський сказав, що йому невідомо, що його підзахисний робив 17 лютого і чому не прийшов на суд.

Прокурор Владислав Мішуровський запропонував застосувати до обвинуваченого примусовий привід. Однак колегія суддів сказала, що така пропозиція є передчасною до отримання офіційної відповіді про стан здоров’я Андрія Мельничука.

Апеляційний суд ухвалив дізнатися в медиків про можливість підсудного брати участь в розгляді справи. Наступне судове засідання призначено на 26 лютого.


Автор: Ольга ДУДКА, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 лютого 2016, 17:28 | Полтава | Кримінал


1. рабинович / 25 лютого 2016, 18:21
мабудь у мента шось по женскі з лікарні в гікарню
2. Проходив мимо / 25 лютого 2016, 18:28
Ох було сьгодні на зібранні фермерів! Такого Фелану і Реці наговорили ввічі. Згадували й що до появи в області і Кобеляках нових понтів, селян так нахабно не трясли. Згадували і про постійні "стрєлки" Федана із Дорошом. Вобщем висказалися. Жаль шо "Ехо" там не було. Знатне відео получилось би.
3. Сеня / 25 лютого 2016, 18:44
2. Проходив мимо / сьогодні, 18:28 Вставити цитату Не смішіть-з Рекою говорили ті, хто його підтримував. Шевченко, Байбара, Струк, Антонов були у Фронті змін. Це ж іх Прем*єр гнобить людей, Река кричить, що його не можна знімать. Ви думаєте що вам поможуть?я -ні.
4. читач / 25 лютого 2016, 18:46
дійсно жаль люди хочуть знати як їх захищае нова поліція і нардеп
5. тамара / 25 лютого 2016, 19:27
Мабуть все тільки починається. Від Реки користі не буде. Але якщо фермери обєднавшись почнуть захищатися то буде всім біда. Я чула що сказав Струк. Як він буде захищатися. Це шок для керівництва міліції. Ще ні одному начальнику такого не казали. Та й Голова мені сказала що деякі з них вийшли на дуже високих людей і почали велику чистку. Зараз усі чекають що буде далі.
6. Проходив мимо / 25 лютого 2016, 20:07
5.тамара
« Та й Голова мені сказала що деякі з них вийшли на дуже високих людей і почали велику чистку.»

тАМАРА і оце після такого написаного ви говорите про те що ми будемо жити нормально. У вас же в одному реченні дві "ненормальності" По-перше, чому голова з великої букви? Це у нас Таміла Вячеславівна так високо знеслася? По-друге - вийшли на високих людей. Як це, на Гуліверів вийшли чи на баскетболістів? Якщо порядок наводиться за допомогою "високих" людей, то це вже не порядок. Це чергова бандитська криша.
А на маленьких людей, тобто простих українців виходити не пробували? Ну да. вони ж бидло, що на них виходити.
Якось так.
7. Максим Кармелюк / 25 лютого 2016, 20:32
5.тамара
«Я чула що сказав Струк. Як він буде захищатися.»

Поділіться досвідом. Бо вчора чув, що знову активізувались квартирні злодії.
Потрібні наші гайдамаки, колії, левенці, дейнеки.
8. Сеня / 25 лютого 2016, 20:53
Поділіться досвідом. Бо вчора чув, що знову активізувались квартирні злодії. Струк стрілятиме всіх хто переступить його поріг
9. рева / 25 лютого 2016, 20:53
ЯКа чистка які великі люди Великі люди в Заморських країнах сидять а сюди кістку кидають щоб чубились нажаль чистимось з 1917 і все без толку
10. Атошник / 25 лютого 2016, 21:24
8.Сеня
«Струк стрілятиме всіх хто переступить його поріг»

Пацани не даром гранатометів понавозили, шмальнуть і Стрюка.
11. микола / 25 лютого 2016, 23:21
Я тоже чув що фермери їздили за кордон. Видно до тих "високих", бо зараз звідти нами керують і там все за нас рішають. Як мали хто хотів цю країну так і мають.
Нема на світі України,
Немає другого Дніпра,
А ви претеся на чужину
Шукати доброго добра,
Добра святого. Волі! волі!
Братерства братнього! Найшли,
Несли, несли з чужого поля
І в Україну принесли
Великих слов велику силу
Та й більш нічого. Кричите, (Шевченко)
12. Кінофан / 26 лютого 2016, 08:52
"Хлопцы у нас абсолютно мировые. Форменные звери! Вроде меня..." ("Свадьба в Малиновке")
13. обсказала / 29 лютого 2016, 21:32
Я думаю що цей хлопець як і попередній Даїшник уже в Криму. Їх тепер туди ц ссилку відправляють.
14. гість / 20 березня 2016, 07:18
цей майор спокійно заплатив два міліони застави і гуляе дальши
15. гостя / 20 березня 2016, 07:28
14.гість
« два міліони»

хто йому їх дав і за що
(можливо-щоб мовчав)--але такі довго не жив..
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації