Вхід | Реєстрація

Дипломами нагородили 20 учасників

Дипломами нагородили 20 учасників

19 лютого в Кобеляках відбувся районний етап ІІІ обласного конкурсу читців «Тарасовими шляхами».

Захід пройшов у Будинку дитячої та юнацької творчості. У районному етапі взяли участь 50 учнів 4-11 класів. Конкурс проводився серед дітей та молоді трьох вікових груп: молодша (10-12 років), середня (13-15) і старша (16-18). Конкурсанти презентували одну роботу за вибором: уривок з твору Тараса Шевченка, твір про Шевченка (проза або поезія).

Виступи учасників оцінювали: Світлана Левченко, голова журі, методист РМК, Тетяна Гуєвська, директор РЦКД, Світлана Колкова, методист РМК, Тетяна Чешко, директор музею літератури та мистецтва, Лідія Ковшар, учитель української мови і літератури НВК №1, та Ірина Самарська, бібліотекар центральної районної бібліотеки.

Усього дипломами районного конкурсу читців було нагороджено двадцять учасників.
Згідно рішення журі, честь Кобеляцького району в обласному етапі будуть захищати Сергій Черкаський, гуртківець БДЮТ, Марина Галь, учениця 7 класу Шенгурівської ЗОШ, і Арсен Білаєнко, учень 8 класу Білицької ЗОШ №2.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 лютого 2016, 18:36 | Кобеляки | Культура та освіта
1. пенсіонер / 25 лютого 2016, 20:12
Ось які гарні дітки як би більше людей могли послухати таких талановитих дітей в районному будинку культури.
Декламували твори Шевченка. 50 учасників - це сила і гордість нашого краю. Такі патріоти не здадуть нашу Україну загарбникам.
Прохання до організаторів подібних заходів. повідомляйте, у зручний для вас спосіб, про ваші плани.
Ми будемо вдячними слухачами і глядачами.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації