Вхід | Реєстрація

Кривава сварка

Кривава сварка

24 лютого 2016 року до Кобеляцького відділення поліції надійшло повідомлення про виявлення трупа на території одного із приватних домогосподарств в селищі Білики, Кобеляцького району. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група для зясування обставин.

Під час огляду місця події працівниками поліції встановлено, що померлий чоловік проживав без реєстрації у одного із мешканців Біликів та допомагав йому по господарству. При первинному огляді трупа судово-медичним експертом на тілі останнього виявлено тілесні ушкодження. Труп направлено в морг Кобеляцької ЦРЛ для встановлення причини смерті.

Згідно акту про причину смерті, чоловік помер внаслідок травматичного шоку, переломів ребер, розриву легені.

За даним фактом слідчим відділенням Кобеляцького ВП ГУНП відкрито кримінальне правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство).

В ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що тілесні ушкодження померлому спричинила 36-річна співмешканка господаря подвір’я під час сварки, яка переросла у бійку. На даний час жінка затримана, проводяться слідчі дії.


Автор: Катерина Смага, інспектор Кобеляцького відділення поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 лютого 2016, 19:36 | Кобеляки | Кримінал


1. рабинович / 26 лютого 2016, 06:59
c женщинами спорить нельзя
2. Асісяй / 26 лютого 2016, 10:33
Чим же ж вона била що зламала ребра і розірвала легеню? Який би він небув - бомж чи пяниця - чоловік однозначно завжди сильніший чим жінка. Так що хто його побив - то ще велике питання .
3. Антон / 26 лютого 2016, 11:22
Переломи ребер і розрив легені це вже не сварка, що переросла в бійку. Це вона його просто вбивала.
4. рабинович / 26 лютого 2016, 13:50
2.Асісяй
«Чим же ж вона била що зламала ребра і розірвала легеню? Який би він небув - бомж чи пяниця - чоловік однозначно завжди сильніший чим жінка. Так що хто його побив - то ще велике питання .»

у нас так воспитывают с само детства прав ты или не прав девушку ,женщину трогать нельзя.Знаю много семей где жены просто забивают мужей
5. Свистун / 26 лютого 2016, 21:26
Била,била ще товкла.Разом били дурака.
6. кнопа / 28 лютого 2016, 16:27
Такую женшину не грех тронуть,темболие это была родная сестра.
7. Свистун / 29 лютого 2016, 00:16
Сестра кому?Тормозная кнопка.
8. обсказала / 29 лютого 2016, 21:30
Сьогодні на базар приїжав один зам з міліції казав ділу труба. Буде якийсь висяк бо вони нічого не успіли зробить.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації