Вхід | Реєстрація

Цукровий завод про Білики не забуває

Навіть у нелегкі для цукроварів часи керівництво підприємства та дирекція агрофірми «Добробут» надають допомогу владі селища у вирішенні злободенних питань і проблем.
Останні два роки важко назвати сприятливими для української харчової промисловості, у тому числі і для підприємств, котрі займаються виробництвом цукру. Через бойові дії на Донбасі, несприятливі зміни кон’юнктури на світових ринках та інші фактори переробники переживають кризу. Частину підприємств навіть довелося зупинити, аби не множити збитки. От і Білицький цукровий завод, колись основне бюджетоутворююче підприємство для Біликів та й усього району, у 2015 році фактично не працював. Керівництво заводу переважно займалося тим, аби зберегти його до початку наступних сезонів цукроваріння.

Та, навіть не зважаючи на скруту, цукровари не залишались осторонь проблем селища, намагалися всіма силами допомагати, ні на хвилину не втрачали зв’язок із селищною радою. Керівництво заводу постійно виділяло автотранспорт для поїздок фізкультурників селища на різноманітні спортивні змагання, автовишка була задіяна на роботах із ремонту та проведення вуличного освітлення у Біликах, бульдозер і екскаватор працювали на звалищі й під час місячника чистоти та благоустрою. Завдяки сприянню підприємства, вирішено проблему відкачування комунальних каналізаційних стоків на поля фільтрації. Не забувають цукровари і про білицьких дітей та ветеранів, забезпечуючи їх подарунками на свята.
А цієї зими під час снігопаду, коли випала місячна норма опадів, саме керівництво цукрового заводу та «Добробуту» на перше прохання безвідмовно надало техніку для очищення вулиць. Заводські трактори працювали по 12 годин на добу, розгортаючи снігові замети. Крім того, потрібно нагадати, що агрофірма «Добробут» фінансує програму соціального розвитку селища. А це — близько 800 тисяч гривень.

Керівництво Білицької селищної ради висловлює глибоку вдячність директору ТОВ «Агрофірма «Добробут» Олександру Коваленку та виконуючому обов’язки директора цукрового заводу Івану Миську за плідну співпрацю. Ми сподіваємось, що кризові для цукроварів часи минуть, завод запрацює, даючи роботу біличанам та відрахування до бюджетів усіх рівнів. Буде добре підприємству — буде добре і Біликам.


Автор: Юрій Латиш, білицький селищний голова


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 березня 2016, 09:18 | Кобеляки | Суспільство
1. Дід Панас / 15 березня 2016, 11:50
Краще б дорогу на Шапки відремонтували, а то своїми фурами роздовбали, грязюки по коліно, а в ямах уже втопитись можна.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації