Вхід | Реєстрація

При укладанні контракту передбачена зарплата 6 тисяч

Таку інформацію повідомив військовий комісар Кобеляцького району.

Сергій Каплатий розповів, що, згідно рішення керівництва Збройних Сил України, основу особового складу армії мають становити контрактники:

— Із метою мотивації громадян до вступу на військову службу за контрактом уряд вживає ряд заходів. По-перше, військові, які заключили контракт під час мобілізації на особливий період, отримують одноразову грошову допомогу. Особи рядового складу — 8 мінімальних зарплат, сержантського і старшинського — 9, офіцерського — 10. По-друге, введений короткостроковий контракт терміном на 6 місяців. По-третє, військовим рядового, сержантського і старшинського складу, які проходять службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, запроваджено присвоєння первинного військового звання «молодший лейтенант». По-четверте, запроваджений порядок призначення на офіцерські посади осіб сержантського і старшинського складу без вищої освіти, які мають бойовий досвід.
Також, зі слів військового комісара, для солдатського, сержантського та старшинського складу при укладанні першого контракту передбачена заробітна плата в розмірі 6 тисяч гривень, при укладанні наступних — сім тисяч.

На завершення Сергій Каплатий нагадав, що невдовзі розпочнеться набір до вищих військових навчальних закладів.

Усі, кого зацікавила ця інформація, можуть звернутись у Кобеляцький військовий комісаріат за адресою: вулиця Щорса, 51 або зателефонувати за номерами: 3–10–60, (050) 305‑28‑51, (068)872–59–80.


Автор: Наш кор.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 квітня 2016, 09:13 | Кобеляки | Суспільство
1. гостинець / 26 квітня 2016, 09:20
Пішов би,та боюся в черзі до військомату бажаючі служити затопчуть.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації